Sleteo traktorom u reku! Ima povređenih (FOTO)

Broj pregleda

U selu Prekonoga, juče oko 17,30 časova prevrnuo se traktor i upao u korito reke. Tom prilikom povređena je 85-godišnja starica.  

HRONIKA SVRLJIG Trakotorom u reku

Kako nezvanično saznajemo, nezgoda se dogodila juče, oko 17,30 h, a u akciju spasavanja bili su uključeni i vatrogasci-spasioci koji su pokušavali pola sata da izvuku ženu koja je bila zaglavljena između prikolice i traktora.

pomoc za staricu

Vozač traktora je odleteo sa sedišta u jarak, pa je na svu sreću ostao nepovređen.

Starica je zbog ozbiljnosti povredena upućena u Klinički centar Niš.

Foto: A.K.

Pročitajte i

Požar, ulica Stavre Partizana, foto: L.T.

Veliki požar u ulici Stavre Partizana

Jutros oko 3,40h u ulici Stavre Partizana došlo je do velikog požara koji je izbio na ekonomskim objektima porodice Lazarević iz Svrljiga. U požaru, kako

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

1 Komentar

  • Svaka čast ekipi hitne pomoći i doktorki Oliveri Savić. Doktorka sa svojim saradnicima zaslužuje majsku nagradu opštine Svrljig i plaketu zaslužnog građanina. Svaka čast na profesonalizmu i ophođehju prema pscijentima. Tog dana neumorno su išli od sela do sela i ukazivali pomoc. Hvala ekip što je pomogla i mojoj majci, za rekordno vreme bili su u selo Izvor, a onda neumorno nastavili za Prekonogu. Hvala.

    18

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *