Broj pregleda

MEŠTANI PIRKOVCA I LABUKOVA TRAŽE POPRAVKU PUTEVA

U našu redakciju je stigao apel meštana sela Labukovo i Pirkovac koji prenosimo u celosti:

put pirkovac

Ovim putem želimo da skrenemo pažnju Opštinskoj upravi na stanje puta ka Pirkovcu i Labukovu.

Naime, na delu puta od Popšice ka selima Pirkovac i Labukovo saniranje udarnih rupa nije izvršeno poslednjih 5 godina, za to vreme stvorio se veliki broj rupa koji ometa normalno odvijanje saobraćaja i predstavlja opasnost za učesnike u saobraćaju, kao i opasnost za moguća ozbiljna oštećenja na motornim vozilima koja se kreću ovim putem.

Kao što je poznato bliže se praznični dani u manastirima u Labukovu i Pirkovcu (Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan i Sabor svetog arhangela Gavrila), koje posećuje veliki broj vernika iz svih krajeva naše zemlje.

Takođe, u ataru ovih sela je smešten i veliki broj košnica svrljiških pčelara koji u ovom i predstojećem periodu imaju velikih obaveza u svojim pčelinjacima koje moraju skoro svakodnevno da obilaze.

Zbog svega ovoga kao i zbog samih meštana ovih sela još jednom apelujemo nadležnima u opštinskoj upravi da posle više godina izvrše saniranje ovog dela puta.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • A meštani sela Izvor-trojica nemaju ni ovakav. Mislim da smo jedino selo koje nema asfaltni put, već svake godine i to 10 ili više godina unazada skupljamo novac za put i radimo po malo. Ovim tempom ćemo ga napraviti za 20 godina.

  • Pitajte direkciju a ne novine

    5
    1
  • Trebali ste da pokusate da odete do crkve u Labukovu iznad ribnjaka, tragovi su ukopani po pola metra od traktora!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *