Obeležen 8. mart – Dan žena

Dan žena – 8. mart obeležen je tradicionalno i ove godine čestitkama i poklonima u vidu cveća i najboljim željama pripadnicama lepšeg pola.

06 1

Tim povodom predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković čestitali su pripadnicama lepšeg pola Međunarodni dan žena – 8. mart.

[bs-quote quote=”Svim pripadnicama lepšeg pola čestitam današnji praznik – Međunarodni dan žena, 8. mart. Želim vam da cele godine imate mnogo uvažavanja, poštovanja, radosti i porodične sreće, rekao je pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.” style=”style-8″ align=”center” author_name=”Miroslav Marković” author_job=”Pomoćnik predsednice opštine Svrljig” author_avatar=”http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/miroslav-marković.jpg”][/bs-quote]

Danas su pokloni u vidu cveća uručeni zaposlenim ženama u OU Svrljig, Centru za socijalni rad, PS Svrljig i drugim institucijama i preduzećima u Svrljigu.

Povezano

3 Komentari

 • To Mirke, majstore!

  8
  12
 • Lep gest paznje, sve pohvale

  4
  9
 • Nisam primetio nikog od gospode da se slikao dok su bile poplave. Zato svaku prilku koriste da se promovišu. Dosta je vise.

  11
  4

Komentar

Your email address will not be published.