Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka sa radikalima izlazi u Boru na lokalne izbore

Ujedinjena seljačka stranka na lokalne izbore u Boru koji će biti održani 4. marta, istog dana kada će biti održani i izbori u prestonici, izaćiće u koaliciji sa Srpskom radikalnom strankom. 

Konvencija u Boru, foto: https://www.facebook.com/radikali.bor/
Konvencija u Boru, foto: https://www.facebook.com/radikali.bor/

Izborna lista USS i SRS pod nazivom ”Odgovorno i domaćinski za Bor – Srpska radikalna stranka – dr Vojsilav Šešelj, Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić, nalazi se pod rednim brojem 8.

Lista je proglašena i postavljena je na sajtu Opštine Bor.

Tim povodom, večeras je u Boru održana i zajednička konvencija u Boru gde su prisustvovali kandidati za odbornike i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić i Vjerica Radeta iz Srpske radikalne stranke.

PODSEĆAMO

Ujedinjena seljačka stranka je u koaliciji sa Srpskom radikalnom stranom bila i u Svrljigu i to 2010. godine kada je za predsednika opštine izabran Milija Miletić, danas poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, dok je za tadašnjeg zamenika predsednika opštine izabran Srbislav Đorđević, u to vreme predsednik OO SRS Svrljig. 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • Ja pomislio prvoaprilska šala… Pogledam kroz prozor, pada sneg, i još uvek je februar.

  • Koja smešna koalicija SRS i USS. Provera za USS ako ne odvuče što više glasova žutaćima sledi šut karta. SNS traži rezultat u Borbu.

    • KOALICIJA CRVENO CRNA IZ VREMENA MIRE MARKOVIC .

  • Da se ne zaboravi. Čumela od 2004 god. od kada je na vlast pravio je razne koalicije i sa DSS, UJEDINJENI REGIONI, SRS i sad sa SNS.Pitate se skim sve nije a nije samo sa DS, onda zaključite Vi sami kakav je to političar.

  • Vi ga RAZBISTE u Boru. Čujem da vam je Vučić čestitao lično.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *