Svrljig pod snegom! Zavejani putevi i sela!

Ukupan broj pregleda:

Od sinoć sneg u Svrljigu neprestano pada. Po najavama meteorologa sneg će padati do kraja nedelje, ali smanjenim intenzitetom.

Put prema selu izvor

Putevi na teritoriji svrljiške opštine su uglavnom prohodni, sem u selima Ribare i Izvor gde su pojedini putevi u zaseocima zatrpani zbog smetova.

Takođe, po nezvaničnim informacijama saznajemo da su pravci prema Lukovu i Vlahovu pod snegom i da ima nanosa na putu, pa se vozačima preporučuje da na put ne kreću bez preke potrebe i zimske opreme.

Inače, danas je lokalne puteve obišao pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković sa svojim saradnicima.

sneg u svrljigu 1

[bs-quote quote=“Obišli smo puteve u selima kako bi smo se uverili u prohodnost i rad nadležnih službi. Putevi se čiste, ali sneg koji neprestano pada i vetar prave probleme na pojedinim deonicama, rekao je Marković prilikom obilaska terena.“ style=“style-13″ align=“center“ author_name=“Miroslav Marković“ author_job=“Pomoćnik predsednice opštine Svrljig“ author_avatar=“http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/miroslav-marković.jpg“][/bs-quote]

Marković ističe da se situacija na terenu danonoćno prati, te da su nadležne službe u pripravnosti u slučaju intenzivnijih padavina.

10 Responses

  1. Treba bas po ovakvom vremenu obici sve krajeve opstine pa da se vidi kako u realnim uslovima ljudi izlaze na kraj sa ovakvim nevremenom. Bravo Miroslave i samo napred

    8
    16

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *