Svrljiške novine

Broj pregleda

Predstavljanje opštine Svrljig na 40. Sajmu turizma u Beogradu

Danas je počeo 40. Sajam Turzima u Beogradu, koji se svake godine organizuje krajem februara meseca.

Miletić na Sajmu turizma u Beogradu, štand Svrljiga, foto: S.K.
Miletić na Sajmu turizma u Beogradu, štand Svrljiga, foto: S.K.

Na ovom, kao i na prethodnim sajmovima, predstavila se i opština Svrljig sa svojom turističkom i promotivnom – poljoprivrednom ponudom.

Štand Svrljiga obišli su danas predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, njen pomoćnik Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić koji je razgovarao sa izlagačima i predstavnicima opštine o aktivnostima na Sajmu. 

Beogradski Sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, kako vole da kažu mnogi ali i jedna veoma bitna i značajna privredna manifestacija koja okuplja na desetine hiljada „običnih“ posetilaca.

Na ovom Sajmu se stiču poslovni partneri, pridobijaju turisti i prezentuju opštine i udruženja u najboljem mogućem svetlu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Sa poljoprivrednom ponudom ok! Time mozemo da se predstavimo imamo hektare i hektare uraslih njiva za obradu 😀 Ali ne znam kakva to predstava u turizmu ? kad turizam u svrljiskoj opstini ne postoji… i nista se ne ulaze u turisticke destinacije u nasoj opstini 🙂 U Svrljigu jedina turisticka atrakcija moze da bude otvaranje agencije koja ce da nudi besplatan put u Slovacku sa kartom u jednom pravcu 🙂

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *