Ovako je bilo na ”Belmužijadi” kada je nastupila Dragana Mirković (VIDEO)

Broj pregleda

Podsetimo se prelepih detalja sa 12. ”Belmužijade” – tradicionalne manifestacije svrljiškog kraja kada je nastupila folk diva Dragana Mirković.

Dragana Mirković u Svrljigu, foto: D. M. / Svrljiške novine
Dragana Mirković u Svrljigu, foto: D. M. / Svrljiške novine

Ovako je to prenela televizija ”Pink”:

Pročitajte i

Takmičenje, foto: M.M.

Koncertom Cece završena 15. Belmužijada

Velikim koncertom Svetlane Cece Ražnatović pred mnogobrojnom publikom iz svih krajeva Srbije ali i regiona, završena je 15. Belmužijada u Svrljigu.  Podelom nagrada najboljim učesnicima u

Otvorena 15. Belmužijada, foto: Svrljiške novine

Otvorena 15. Belmužijada

Juče je zvanično otvorena 15. Belmužijada u Svrljigu. Privredno-turistička i kulturna manifestacija ove godine održaće se po 15-ti put, a pored prve finalne večeri u spravljanju

Foto: RTRS, preuzeto: YT kanal Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović na 15. Belmužijadi u Svrljigu

Ovogodišnja 15. Belmužijada biće održana prve nedelje u avgustu, odnosno 6, 7. i 8. avgusta. Po običaju Belmužijadu će otvoriti tradicionalni Sabor gajdaša balkanskih zemalja, a nastupiće bendovi Topli maj

3 Komentar

 • Sjuper, ko je platio zabavu gladnom narodu? Ti, cumelcici-strojaci, grbavcanji, burdimci, pluzina-trans…. Mi sine, ljigavo, sto decenijama izdvajasmo, a ono paja patak, puta dva!

  9
  2
 • E’ NARODE SVRLJIGA, OVAKO SU TROŠILI NAŠE PARE ČELNICI USS NA ČELU SA ČUMELISTOM. SAMO TAKO NASTAVITE ZA KOJU GODINU BIĆEMO MZ SVRLJIG.

  13
  2
 • JESMO ZA KULTURNE MANIFESTACIJE ALI NE I ZA POLITIČKE GOVORE ČUMELE, KOJI TO VEŠTO KORISTI ZA DOBIJANJE GLASA BIRAČA. PA NISMO MI TOLIKO RAZVIJENI DA IH IMAMO OVOLIKO, PITAM VAS KO TO SVE PLAĆA? SAMO DA SE PODSETIMO:
  – DA OŽIVI SELO MOJE,
  – NEK SE ORI PESMA KRAJ TIMOKA,
  – BELMUŽIJADA,
  – JANJIJADA,
  – FESTIVAL BALKANSKIH ZEMLJA…,
  – SUSRETI SELA ITD
  ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE. VEĆE I RAZVIJENIJE OPŠTINE I GRADOVI PA IH NEMAJU OVOLIKO. ,, VESELO NARODE KAD JE ZA DŽABE, OPŠTINSKE GAZDE ĆE TO DA PLATE ”.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *