Search
Close this search box.
Broj pregleda

POLITIKA: Davidović podneo ostavku!

Podeli sa prijateljima:

Kako nezvanično saznajemo, Igor Davidović (USS) podneo je ostavku na mesto pomoćnika predsednice opštine Svrljig, saznaje portal ”Svrljiške novine”. 

igor davidoic

Nezvanično saznajemo da je Davidović ostavku podneo juče, a da su tek danas neki od funkcionera saznali da doskorašnji direktor JKSP ”Svrljig” više nije na funkciji pomoćnika predsednika opštine.

Nakon ostavke Davidović će najverovatnije ostati odbornik u lokalnom parlamentu, a da li je ostavka podneta zbog odlaska na neku drugu funkciju, ostaje nam da vidimo. 

21 Komentara

  1. Igore ti si doso s’ konja na magarca.Gde ide posle direktorske pozicije pozicija pomocnika,ne zelim da uvredim bilo koga ali sam misljenja da je to malo degutantno.Igor treba da izadje iz USS i da predje u SNS

  2. Dobar potez Davidovica.Igor je radilica USS vredan I odgovoran bice on dobro resenje za funkciju predsednika skupstine.Samo napred Davidovicu!

  3. Са И ГОРОМ САМ САРАЂИВАО 4год,одговорно тврдим да је за ЈКСП СВРЉИГ урадио највише од свих предходника,да је један од најачих политичара сељачке странке,и за њу је одрадио доста,заслужује унапређење,Д РАГИША МИЛИЋЕВИЋ.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano