Uklonjena novogodišnja jelka iz centra

Broj pregleda

Za razliku od prošlih godina kada je novogodišnja jelka uklanjana radnim mašinama, danas su radnici JKSP “Svrljig“ jelku ručno rastavili i uklonili je iz centra grada. 

jelka 1
Uklanjanje jelke iz centra grada, foto: M. S. / Svrljiške novine

Ovaj proces nije trajao dugo, a razmontiranu jelku radnici su utovarili u kamion JKSP “Svrljig“ kako bi je odvezli do njihove ostave.

Uklanjanje jelke iz centra grada, foto: M. S. / Svrljiške novine
Uklanjanje jelke iz centra grada, foto: M. S. / Svrljiške novine

Inače, jelka je visoka nešto više od dva i po metra i krasi centar Svrljiga već nekoliko godina.

Još uvek nismo saznali da li je i novogodišnja rasveta isključena danas, ali imajući u vidu da su novogodišnji i božićni praznici prošli, najverovatnije je i to obavljeno tokom dana.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

2 Komentar

  • Ukrasna rasveta je isključena još 15 januara i čudi me kako to niste primetili,a i nije neka vest pošto je isključenje bilo u regularnom roku.

    1
    3
  • Novinari napisite u kakvom je stanju rasveta i da ce NEDAJ BOZE struja nekog da ubije ako se navali na banderu. Svetle citulje za vreme praznika, da prosti BOG. Strasno i opasno kako se vodi ova nasa opstina. Mnogo bre brinu gradski oci o vizuelnom izgledu Svrljiga.

    2
    1

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *