Ujedinjena seljačka stranka podržala organizaciju prvog Sajma zimnice i zdrave hrane

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije Milija Miletić istakao je da će USS dati maksimalnu podršku organizaciji prvog “Sajma zimnice i zdrave hrane“, kao i promociji života žena na selu i sela uopšte. 

Predsednik USS Milija Miletić, foto: M. Miladinović
Predsednik USS Milija Miletić, foto: M. Miladinović

Međunarodni dan žena obeležava se 15. oktobra, kada će u opštini Svrljig, tačnije u Crnoljevici, biti održan prvi “Sajam zimnice i zdrave hrane“, na inicijativu ženske odborničke mreže SO Svrljig, a u organizaciji Zemljoradničke zadruge “Svrljižanka“ i pod pokroviteljstvom Opštine Svrljig.

Miletić ističe da USS daje punu podršku ženama na selu i dodaje da će se boriti za prava žena koje žive na selu.

Sajam se održava u Crnoljevici, na pet kilometara od Svrljiga, na glavnom putu Svrljig – Stara planina.

U slučaju da vreme dozvoli – Sajam će biti održan ispred MZ Crnoljevica, u suprotnom Sajam će biti održan u prostorijama Mesne kancelarije.

Otvaranje Sajma je u 12h.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, foto: M.M.

Opština Svrljig dobila 4,5 MILIONA EVRA!

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je za portal ,,Svrljiške novine“ da je potpisan jedan od najznačajnijih projekata za grad. Naime, Opština Svrljig kroz projekat

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *