Proteklog vikenda odražn 9. “CAC Svrljig“

Broj pregleda

Protekle subote u Svrljigu je održana deveta Nacionalna izložba pasa svih rasa – “CAC Svrljig“.

9. CAC Svrljig, foto: M. Stevanović
9. “CAC Svrljig“, foto: M. Stevanović

Deveti “CAC“ održan je na Sportsko-rekreativnom centru “Pastirište“, a sudije na ovogodišnjoj izložbi bili su Ljubiša Nikolić, Jelena Lazović, Dragan Krstić i Bratislav Kostadinović, dok je delegat izložbe bio Nebojša Nedeljković.

“CAC Svrljig“ organizovan je od strane Kinološkog društva “BIG“ Svrljig, a uz pokroviteljstvo Opštine Svrljig.

Miroslav Marković otvara 9. ''CAC Svrljig''
Miroslav Marković otvara 9. “CAC Svrljig“

Izložbu je ozvaničio pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković rekavši da će opština Svrljig nastaviti da pruža logističku podršku udruženjima koja se staraju da Svrljig poseti što veći broj ljudi, da ovu malu opštinu promoviše na svakom mestu, te da na taj način cela godina bude ispunjena raznim događajima i manifestacijama.

Inače, u konkurenciji od 150 psa najlepši psi izložbe bili su rotvajler koji je zauzeo treće mesto, kovrdžavi bišon drugo i američka akita koja je osvojila prvo mesto.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *