Broj pregleda

Težak udes kod Razbiglave! Povređene 4 osobe! VIDEO + FOTO

Četiri osobe povređene u udesu kod Svrljiga Na putu Niš-Svrljig, kod mesta zvanog Razbiglava, dve osobe su teže, a dve lakše povređene u udesu u kome su učestvovala tri automobila.

udes razbiglava 1

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu više od 40 minuta, dok se sada vozila propuštaju naizmenično.

Kako nezvanično saznajemo, udes se dogodio oko 13:30, a uzrok je najverovatnije neprilagođena brzina uslovima i stanju puta. Nakon uviđaja koji je u toku biće poznato više detalja o uzroku ove saobraćajne nezgode.

Posted by Svrljiške novine on среда 20. септембар 2017.

Foto: M. Miladinović

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • Patrola policije treba da stoji kad pocne kisa blizu siena i jedna posle razbiglave sa upaljenom rotacijom i da usporava saobracaj

  • Treba da se osnuje služba i da se uposle radnici koji će kada pada kiša da izađu na svaku krivinu i zastavicama da usporavaju saobraćaj…..

  • Kao i uvek ovde se nesrece desavaju zbog loseg kvaliteta asfalta koji je izuzetno klizav cak i kad je suvo i ne zadovoljava stadarde nornalnog kolovoza. Nazalost niko od nadleznih ne reaguje!

  • Policija zna samo da u kažnjava ovaj bedan narod što nema ni vodu ! SRAM VAS BILO I NAČELNIKA I KOMANDIRA.

  • Nije problem samo Razbiglava, problem je prazna glava!

  • Vrlo lako je resiti zauvek: Na jednom ili dva mesta izgraditi “Lezece policajce” odgovarajuceg profila za saobracajnicu ovog ranga i Propisno ih obeleziti horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, i eto postovanja brzine a samim tim i izostajanja saobracajnih udesa.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *