Težak udes kod Razbiglave! Povređene 4 osobe! VIDEO + FOTO

Broj pregleda

Četiri osobe povređene u udesu kod Svrljiga Na putu Niš-Svrljig, kod mesta zvanog Razbiglava, dve osobe su teže, a dve lakše povređene u udesu u kome su učestvovala tri automobila.

udes razbiglava 1

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu više od 40 minuta, dok se sada vozila propuštaju naizmenično.

Kako nezvanično saznajemo, udes se dogodio oko 13:30, a uzrok je najverovatnije neprilagođena brzina uslovima i stanju puta. Nakon uviđaja koji je u toku biće poznato više detalja o uzroku ove saobraćajne nezgode.

Posted by Svrljiške novine on sreda 20. septembar 2017.

Foto: M. Miladinović

Pročitajte i

Nezgoda, foto: M.M.

Nova saobraćajna nezgoda na putu Niš-Svrljig

Upravo je došlo do nove saobraćajne nezgode na putu Niš-Svrljig, ispod sela Vrelo, prema Jasenoviku. Naime, kako nezvanično saznajemo, vozač kamiona je doživeo saobraćajnu nezgodu

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

6 Komentar

 • Patrola policije treba da stoji kad pocne kisa blizu siena i jedna posle razbiglave sa upaljenom rotacijom i da usporava saobracaj

  9
  4
 • Treba da se osnuje služba i da se uposle radnici koji će kada pada kiša da izađu na svaku krivinu i zastavicama da usporavaju saobraćaj…..

  3
  5
 • Kao i uvek ovde se nesrece desavaju zbog loseg kvaliteta asfalta koji je izuzetno klizav cak i kad je suvo i ne zadovoljava stadarde nornalnog kolovoza. Nazalost niko od nadleznih ne reaguje!

  10
  7
 • Policija zna samo da u kažnjava ovaj bedan narod što nema ni vodu ! SRAM VAS BILO I NAČELNIKA I KOMANDIRA.

  5
  4
 • Nije problem samo Razbiglava, problem je prazna glava!

  6
  2
 • Vrlo lako je resiti zauvek: Na jednom ili dva mesta izgraditi „Lezece policajce“ odgovarajuceg profila za saobracajnicu ovog ranga i Propisno ih obeleziti horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, i eto postovanja brzine a samim tim i izostajanja saobracajnih udesa.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *