Search
Close this search box.
Broj pregleda

Završena rekonstrukcija škole, kreće izgradnja sportske hale?

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi Republike Srbije koji su bili u radnoj poseti Pirotu. 

Sa predsednikom Srbije
Foto: Vanja Keser

Predsednik Vučić je danas obilazio osnovne i srednje škole u Pirotu i tamo razgovarao sa predsednikom opštine Vladanom Vasićem i sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem o trenutnom stanju u  ovim opštini.

viber images
Foto: Vanja Keser

U Svrljigu je rekonstruisana Osnovna škola od temelja do krova, sada izgleda mnogo lepše, ali na prvom mestu nam je energetksa efikasnost i bolji ambijent za svu decu koja pohađaju osnovno obrazovanje u Svrljigu. U narednom periodu gradićemo sportsku halu i o tome sam danas razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je Milija Miletić.

Inaće, Vučić je, nakon obilaska Osnovne škole “8. septembar” i Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” u Pirotu, rekao novinarima da je država u obnovu tih škola uložila oko 800.000 evra, odnosno 65 miliona dinara za “8. septembar” i 32 miliona dinara za “Mladost”.

Jedan komentar

  1. Dali ce i ovo biti prazna prica kao i od dvehiljde i neke, dosta je bilo , nadam se da ce sada biti stvarno sportska halaa prioritert, pa jedno malo Zitoradje ima halu jos pre dvadeset god.. aaaaaaaaajde dosta smo lagali vreme je izgradite vec jednom tu spotsku halu .

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju