Asfaltiranje u Davidovcu kroz akciju “Na dinar, pet dinara“

Ukupan broj pregleda:

Kroz akciju “Na dinar, pet dinara“ ovih dana završeno je asfaltiranje puta kroz selo Davidovac.

20170606 145008 e1498633536782

Infrastrukturne radove koji su izvršeni uz pomoć Opštine Svrljig, Mesne zajednice i njenih meštana obišao je narodni poslanik Milija Miletić kako bi se uverio u kvalitet radova i kako bi razgovarao sa žiteljima ovog sela o daljim aktivnostima na polju uređenja i unapređenja ovog, ali i drugih seoskih područja na teritoriji svrljiške opštine.

Miletić kaže da je bitno izgraditi i urediti puteve do svih sela, ali i puteve u samom Svrljigu, prvenstveno zbog građana, a potom i zbog potencijalnih investitora koji bi mogli u narednom periodu da ulažu u Svrljig.

Godinama unazad radimo na poboljšanju putne infrastrukture. Asfaltirane su i sanirane mnoge ulice i putevi, težimo ka tome da popravimo celokupnu putnu mrežu, jer kako i sami znamo svi investitori od opštine prvo traže dobru putnu mrežu, a potom i povoljan ambijent za poslovanje, poručio je Miletić.

Narodni poslanik je istakao da je kroz akciju “Na dinar, pet dinara“ dosta toga izgrađeno i urađeno u ovoj godini i da će radovi trajati sve do završetka građevinske sezone.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *