Broj pregleda

Asfaltiranje u Davidovcu kroz akciju ”Na dinar, pet dinara”

Kroz akciju ”Na dinar, pet dinara” ovih dana završeno je asfaltiranje puta kroz selo Davidovac.

20170606 145008 e1498633536782

Infrastrukturne radove koji su izvršeni uz pomoć Opštine Svrljig, Mesne zajednice i njenih meštana obišao je narodni poslanik Milija Miletić kako bi se uverio u kvalitet radova i kako bi razgovarao sa žiteljima ovog sela o daljim aktivnostima na polju uređenja i unapređenja ovog, ali i drugih seoskih područja na teritoriji svrljiške opštine.

Miletić kaže da je bitno izgraditi i urediti puteve do svih sela, ali i puteve u samom Svrljigu, prvenstveno zbog građana, a potom i zbog potencijalnih investitora koji bi mogli u narednom periodu da ulažu u Svrljig.

Godinama unazad radimo na poboljšanju putne infrastrukture. Asfaltirane su i sanirane mnoge ulice i putevi, težimo ka tome da popravimo celokupnu putnu mrežu, jer kako i sami znamo svi investitori od opštine prvo traže dobru putnu mrežu, a potom i povoljan ambijent za poslovanje, poručio je Miletić.

Narodni poslanik je istakao da je kroz akciju ”Na dinar, pet dinara” dosta toga izgrađeno i urađeno u ovoj godini i da će radovi trajati sve do završetka građevinske sezone.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *