Radio “Bubamara“ proslavila 25 godina rada i postojanja

Broj pregleda

Prva privatna radio stanica jugoistoka Srbije “Bubamara“ juče je proslavila svoj 25 rođendan. 

Radio bubamara

Radio “Bubamara“ prva je privatna radio stanica na teritoriji jugoistočne Srbije i počela je sa radom 13. maja 1992. godine, kada se obeležavao i Dan bezbednosti u Srbiji.

Ovaj medij traje punih 25 godina, a poverenje u informativu radija je veliko. Mnogi kažu da je “Bubamara“ najpouzdaniji izvor informacija na teritoriji opštine Svrljig i na prvom je mestu među nekoliko medija koja posluju u Svrljigu.

Ove godine signal radija znatno je poboljšan, a svoj digitalni zvuk emituje se putem najsavremenije radijske opreme. Radio “Bubamara“ ima dvadesetčetvoročasovni radijski program.

Veliki broj Svrljižana prve informacije sazna baš preko talasa radio “Bubamare“, jer se ovaj radio sluša u svakoj kući u Svrljigu, u svakoj kući u svrljiškim selima, kao i u domovima i objektima u okruženju.

Bubamara je uvek radila u interesu građana i za građane, pa je povodom toga redakcija dostavila kratak tekst koji u celosti prenosimo:

Zahvaljujemo građanima Svrljiga i svrljiške opštine što su uvek prepoznali dobru nameru ovog medija. Bez obzira što mnogi godinama unazad pokušavaju i žele da naruše ugled našeg medija, opstajemo i dan danas – upravo uz podršku naroda i slušaoca. Hvala svima koji nam verujete, a mi verujemo da će uskoro doći bolji dani za sve nas, živi i srećni bili, vaša “Bubamara“.

Inače, “Bubamara“ svoj program emituje na frekvenciji 96,5 MHz.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *