Organska proizvodnja kao budućnost ženskog preduzetništva

Na inicijativu Ženske odborničke mreže Skupštine opštine Svrljig osnovane kroz projekat “Osnaživanje u odlučivanju kroz aktivno angažovanje žena u lokalnim ženskim odborničkim mrežama“, koji sprovodi agencija Ujedinjenih Nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji kroz program Evropski PROGRES, protekle nedelje održana je prezentacija uz aktivno učešće žena sa teritorije Opštine Svrljig na temu “Organska proizovodnja kao budućnost ženskog preduzetništva“.

Organska proizvodnja Svrljig 4

U prepunoj sali tražila se stolica više zbog velikog interesovanja za temu “Organska proizovodnja kao budućnost ženskog preduzetništva“.

Organska proizvodnja Svrljig 3

Prisutni su mogli da saznaju veoma korisne informacije na temu organske proizvodnje od strane predavača – stručnjaka dr Slaviše Stojkovića koji je govorio na temu lekovitog bilja, i predstavnika Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Niš, koji su prisutnima približili prednosti ove proizvodnje u odnosu na konvencionalnu.

Organska proizvodnja Svrljig 1

Prisutnima su se obratili i narodni poslanik Milija Miletić koji je podržao ovu inicijativu, kao i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i odbornica u lokalnom parlamentu Tatjana Lazarević.

Organska proizvodnja Svrljig 2

Nadamo se da ovo nije samo priča već ozbiljna inicijativa da Opština Svrljig postane lider u ovom delu Srbije u organskoj proizvodnji.

1 Komentar

  • Hvala vam gospodine Vučiću što ste nam omogućili ovo !!!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *