Search
Close this search box.
Broj pregleda

Odbornici Nove Srbije iz Žitorađe prešli u Ujedinjenu seljačku stranku

Podeli sa prijateljima:

Dva odbornika iz redova Nove Srbije danas su zvanično prešla u Ujedinjenu seljačku stranku koju će u narednom periodu i predstavljati u opštini Žitorađa. 

Zitoradja

Vladica Stojanović i Zoran Marković ugledni poljoprivrednici opštine Žitorađa i odbornici lokalnog parlamenta, iz redova Nove Srbije, od danas su zvanično postali članovi Ujedinjene seljačke stranke, kao i veći deo odbora i članstva Nove Srbije iz ovog mesta, saopšteno je danas prilikom potpisivanja pristupnica.

Zvanično pristupanje Ujedinjenoj seljačkoj stranci na čijem čelu je narodni poslanik Milija Miletić odigralo se u sali Skupštine opštine Žitorađa.

Pristupnicu Ujedinjene seljačke stranke danas je potpisao i zamenik predsednika OO Nova Srbija Žitorađa Boban Savić, koji je i zvanično od danas poverenik OO USS Žitorađa.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić ističe da su novi članovi na prvom mestu dobri domaćini i dobri poljoprivredni proizvođači.

Oni će u narednom periodu predstavljati Ujedinjenu seljačku stranku ovde u Žitorađi. Dobili smo i novog poverenika OO USS Žitorađa koji će zajedno sa odbornicima raditi na promociji sela i poljoprivrede ovog kraja, rekao je Miletić.

Vredno je spomenuti da je Nova Srbija u Žitorađi samostalno prešla cenzus i na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano