Search
Close this search box.
Broj pregleda

Rekonstrukcija gradskog parka po fazama

Podeli sa prijateljima:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas je obišao gradski park sa predstavnicima opštine Svrljig iz sektora za urbanizam i infrastrukturu i JKSP “Svrljig“.

PARK SVRLJIG

Razlog posete bio je početak prolećnih radova na uređenju i ulepšavanju gradskog parka.

Danas smo obišli park da utvrdimo stanje postojećih mobilijara, kako bi smo ih eventualno reparirali i popravili, ali i odabrali adekvatno mesto za postavljanje novih. Cilj je da parku vratimo stari sjaj, jer se nalazi u dosta lošem stanju – delom zbog starosti postavljenih mobilijara, ali većim delom zbog nesavesnog postupanja pojedinaca prema javnoj svojini, rekao je Marković.

On ističe da je za obnovu parka napravljen dugoročni plan koji će se realizovati iz nekoliko faza.

Želimo da napravimo jedno prelepo mesto za odmor i uživanje, za našu decu, roditelje, bake, deke, jednom rečju za sve Svrljižane i goste koji nam dolaze sa strane, rekao je Marković.

Marković ističe da će radovi početi tek onda kada park bude bio pokriven video nadzorom.

7 Komentara

  1. Riljao bi mi on svaki dan dok ne razduzi svaki dinar sto dobija od socijalno.Radno sposobnim bi ukinuo socijalu jer poso ima za sve.Neocisceni sanci ima kolko hoces samo treba nek to da organizuje.Kad bi se organizovao drustveno korisni rad 80% socijalac bi ze dobrovoljno odrekli promanja jer su svi do jednog neradnici

    1. Potpuno se slazem sa gospodinom, treba svi koji su radno sposobni da svoje socijalno odrade, a uvek ima gde ako nece ukinuti im socijalno.

  2. Javni radovi su zavrseni kako to sad da su neki ostali da rade.Rodbinske veze i zaposljavanje bez konkursa su postali praksa kod Preletacevica u komunalac.

  3. Park je odavno zreo za generalku samo je stvar u tome sto je problem predugo ignorisan. Nadam se da ce konacno nesto biti uradjeno povodom toga.

  4. Poslanice sredi ovaj grad i opstinu!!! Radojkovicka i njoj slicne da se nejure a ne da se u tajnosti zaposljavaju, SRAMOTA!!! Mnogo toga mora da se promeni ili ce mo mi da menjamo. Mladi nemaju poso imaju previse energije i onda unistavaju sve zivo, da rade i da moraju da ustaju u 6 ujutru druga bi prica bila. Ovo unistavanje je samo jedan vid razocarenja. Dok ti opstinu vode razvratnice kao gora navedena i ljudi koji ovde ne zive bice sve GORE!!

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano