OBNOVA
Broj pregleda

Miletić obišao radove na rekonstrukciji Osnovne škole

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić juče je obišao radove na rekonstrukciji OŠ ”Dobrila Stambolić”.

Osnovna skola renoviranje
Miletić prilikom obilaska OŠ ”Dobrila Stambolić”

Naime, za obnovu zgrade osnovne škole ”Dobrila Stambolić” izdvojena su značajna sredstva u visini od 73.000.000,00 dinara.

Sredstva su obezbeđena od strane Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i namenjena su za rekonstrukciju  krovne konstrukcije, fasade, stolarije, sve do rekonstrukcije kotlarnice.

Sa lepim vremenom počeli su radovi na rekonstrukciji škole i to me raduje. U narednom periodu radiće se još mnogo toga, uz svesrdnu podršku Vlade Repbulike Srbije. Plan je da se izgradi i put do Babinog zuba preko Svrjiga u dužini od 17 kilometara, kao i da se konačno završi rekonstrukcija višenamenske sportske hale koja će biti jedna od najlepših u ovom delu Srbije, poručio je Miletić.

Izgradnja skole u svrljigu
Renoviranje Osnovne škole u Svrljigu

Podsećamo da je Školu u proteklom periodu posetio i premijer Srbije Aleksandar Vučić kako bi se uverio u kakvom je stanju objekat i kako bi razgovarao sa rukovodstvom škole i narodnim poslanikom Milijom Miletićem.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Kancelarijom za upravljanje javnim radovima rukovodi vlada RS . Vucic vam je lepo reko ovih 73.000.000,00 miliona vam je i za rekonstrukciju skole i kotlare a i za sportsku halu a ostatak ce te morati da finansirate iz svojih sopstvenih sredstava tj.budzeta opstine.Nema vise rasipanja pa vi vidite kako ce te.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *