Search
Close this search box.
Broj pregleda

Svrljiški osnovci na okružnom takmičenju u šahu

Podeli sa prijateljima:

Opštinski šahovski savez Svrljig u saradnji sa OŠ ”Dobrila Stambolić” organizovao je odlazak školske dece uzrasta od prvog do osmog razreda na pojedinačno okružno takmičenje u šahu u Nišu.

sah
Arhivska fotografija, šahisti

Na ovom takmičenju koje je održano u niškoj školi ”Kralj Petar I” učestvovalo je 24 dečaka i 5 devojčica svrljiške Osnovne škole. Igralo se sedam kola po švajcarskom sistemu – 15 minuta po igraču.

Uspehe su postigli Ristić Martin, Todorović Đorđe, Svetozarević Luka, Stanisavljević Stefan, Krstić Mihjlo i Mihajlović Mihajlo koji su u svojim gruama osvojili  po četiri poena iz 7 partija i plasirali se na sam vrh tabele.

4 Komentara

  1. sa 4 iz 7 moze se samo biti u gornjem delu tabele,ali daleko od vrha.I u interesu te dece je da se njihovi rezultati prikazu precizno.Znamo da nekima treba da svoju neuspesnost prikazu uspehom,ali kao sto rekoh to deci ne treba,a verovatno ona nedovoljno tacan prikaz i ne zele

  2. Jeste uspeh, ako pogledamo ko organizuje decu, i sta mogu nauciti od takvog coveka.Valjda ce u ovoj godini to biti bolje.A pomenuti predsednik OSS Svrljig, to je proslost, koliko vidim ni u prvoj ekipi kluba nije vise

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano