Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić saopštio lepe vesti na današnji dan! Saznajte šta se gradi u Svrljigu!

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić večeras je u Centru za turizam, kulturu i spot gde je priređeno obeležavanje 8. marta u organizaciji Ujedinjene seljačke stranke, pred oko 250 žena, saopštio lepe vesti – da je opštini Svrljig odobren projekat gradnje mosta na reci Svrljiški Timok kod Elektrodistribucije i da su odobrena sredstva za završetak izgradnje višenamenske sportkse hale u Svrljigu.

Milija Miletic 10
Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.N. / Svrljiške novine

Drago mi je da mogu da podelim lepe vesti sa vama na današnji dan kada obeležavamo Međunarodni dan žena – 8. mart. U Svrljigu će se u ovoj godini započeti sa izgradnjom mosta pored ispostave Elektrodistribucije koji će svakako rasteretiti saobraćaj u Svrljigu, a pored toga odobrena su nam sredstva za izgradnju višenamenske sportske hale u Svrljigu koja će biti završena u 2018. godini, rekao je Miletić.

USS SVRLJIG

Inače, večeras je Ujedinjena seljačka stranka za sve članice i simpatizerke priredila kulturno-zabavni program u okviru obeležavanja 8. marta u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig, a tom događaju prisustvovalo je više od 250 žena.

12 Komentara

  1. Milijo sta ce nam most i ko ce preko njega da ide kad se svi isele i pomru!!
    Nama treba poso i radna mesta da bi opstina opstala.
    Radojkovicku ti necemo oprostiti!!!!

  2. More milijo kako te nije sramota da vrnes Jelenu u opstinu posle svega, nemas si obraz ic!! Razvlacila celu opstinu po novine i sad nikom nista sramota!!

  3. Jel Radojkovicka Opstina pa prva objavljuje i pise samo “ja, pa ja”? Napisala projekat koji uradjen pre 5-10 godine? More Jeremija lepo reko “laze cim zine”

  4. a u predizbornim obecanjima ocekujemo nesto i o rekonstrukciji vodovoda.Obecaj nam jos mnogo toga,zeljni smo lepih reci,koje cujemo na svake cetiri godine.Lepe reci te bar nista ne kostaju,zar ne.

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

Sport

Nova pobeda svrljiških košarkaša

sport

FK Svrljig – Rajko Mitić /NEREŠENO/, danas poslednja pripremna utakmica

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano