Miletić saopštio lepe vesti na današnji dan! Saznajte šta se gradi u Svrljigu!

Ukupan broj pregleda:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić večeras je u Centru za turizam, kulturu i spot gde je priređeno obeležavanje 8. marta u organizaciji Ujedinjene seljačke stranke, pred oko 250 žena, saopštio lepe vesti – da je opštini Svrljig odobren projekat gradnje mosta na reci Svrljiški Timok kod Elektrodistribucije i da su odobrena sredstva za završetak izgradnje višenamenske sportkse hale u Svrljigu.

Milija Miletic 10
Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić, foto: M.N. / Svrljiške novine

Drago mi je da mogu da podelim lepe vesti sa vama na današnji dan kada obeležavamo Međunarodni dan žena – 8. mart. U Svrljigu će se u ovoj godini započeti sa izgradnjom mosta pored ispostave Elektrodistribucije koji će svakako rasteretiti saobraćaj u Svrljigu, a pored toga odobrena su nam sredstva za izgradnju višenamenske sportske hale u Svrljigu koja će biti završena u 2018. godini, rekao je Miletić.

USS SVRLJIG

Inače, večeras je Ujedinjena seljačka stranka za sve članice i simpatizerke priredila kulturno-zabavni program u okviru obeležavanja 8. marta u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig, a tom događaju prisustvovalo je više od 250 žena.

12 Responses

  1. Jel to onaj most što obećao pred 30.000 ljudi Mrkonjić kad ste ga dovodili na Belmužijadu sa Anom Bekutom ? 2013. ??

  2. Milijo sta ce nam most i ko ce preko njega da ide kad se svi isele i pomru!!
    Nama treba poso i radna mesta da bi opstina opstala.
    Radojkovicku ti necemo oprostiti!!!!

  3. More milijo kako te nije sramota da vrnes Jelenu u opstinu posle svega, nemas si obraz ic!! Razvlacila celu opstinu po novine i sad nikom nista sramota!!

  4. Jel Radojkovicka Opstina pa prva objavljuje i pise samo „ja, pa ja“? Napisala projekat koji uradjen pre 5-10 godine? More Jeremija lepo reko „laze cim zine“

  5. a u predizbornim obecanjima ocekujemo nesto i o rekonstrukciji vodovoda.Obecaj nam jos mnogo toga,zeljni smo lepih reci,koje cujemo na svake cetiri godine.Lepe reci te bar nista ne kostaju,zar ne.

  6. Svaka čast! Svrljigu treba most. Napišite da će taj most biti veza i za industrijsku zonu koja je u tom delu Svrljiga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *