Search
Close this search box.
Broj pregleda

USS će podržati Aleksandra Vučića kao kandidata za predsednika Srbije

Podeli sa prijateljima:

Danas u pozorištu ,,Zoran Radmilović” u Zaječaru obeležena je godišnjica rada i postojanja Ujedinjene seljačke stranke koja je formirana na ovaj dan 2000. godine u Beogradu.

Milija Miletic 4 1

Ovoj svečanosti prethodila je sednica Predsedništva na kojoj je jednoglasno donesena odluka da Ujedinjena seljačka stranka podrži Aleksandra Vučića kao kandidata za predsednika Srbije.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić kaže da će USS u Zaječaru na lokalnim izborima izaći samostalono pod sloganom ,,Ruka spasa za Zaječar”.

USS će podržati Aleksandra Vučića kao kandidata za predsednika na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji. Takođe, doneli smo zaključak da GO USS Zaječar izađe samostalno na lokalne izbore u Zaječaru i na taj način ostvari pozitvan rezultat i uđe u gradski parlament, poručio je Miletić.

Pre tačno 17 godina, sada već daleke 2000. godine ujedinjavanjem tri male seljačke stranke nastala je Ujedinjena seljačka stranka – u duhu narodne izreke „Samo sloga seljaka spasava“.

Za razliku od mnogih političkih stranaka, čija su sedišta uglavnom u Beogradu ili većim centrima u Srbiji, glavno sedište Ujedinjene seljačke stranke nalazi se u Svrljigu, u gradiću koji broji 14500 stanovnika, na 20 kilometara od Niša, u centru jugoistočne Srbije. Ujedinjena seljačka stranka ima preko 40 odbora širom Srbije, a na jugoistoku zemlje, gde je najaktivnija, ima odbornike, predsednike i zamenike, većnike i pomoćnike.

Nakon Predsedništva i radnog dela, na pozorišnoj bini prikazivan je kulturno umetnički program koji su pripremili predstavnici USS iz Svrljiga i Zaječara.

9 Komentara

  1. Vaš komentar
    Milijo,koja ste bre vi stranka mizerija za jednu milionsku SNS sta mu znace tvojih 5000 glasa nista.Moz da ga podrzite al ti da budes vise na listu poslanicku neces.

  2. Vaš komentar
    Au’ bre pa ovaj nas narodni poslanik bas nema srecu,taman se ugnjezdi u poslanicku klupu a ono ete vanredni izbori,jedva covek da sastavi pun poslanicki mandat od 4 godine.Je**mu politiku covek moze i srcku da dobije.

  3. Vaš komentar
    Pedo i Zivule podrzavao je Cumela i Kostunicu,Tadica pa i Dinkica navikao je on da bude udavaca sa njegovom minijaturnom kako kazes strankom.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano