Search
Close this search box.
Broj pregleda

Vučić kandidat za predsednika Srbije

Podeli sa prijateljima:

Članovi predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić, saznaje “Blic”.

aleksandar vucic

Glavni odbor stranke u petak bi trebalo da potvrdi njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Predsedništvo je Vučića obavezalo da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije i da pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo.

– Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak – navedeno je u saopštenju.

Takodje se dodaje da je predsednik SNS dužan da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbedi široku narodnu podršku za pobedu na predstojećim izborima.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) na kojoj je danas popodne doneta odluka da Vučić bude kandidat završena je oko 17 časova, nakon sat vremena.

Funkcioneri stranke počeli su da pristižu desetak minuta pre najavljenog početka sednice, a lider stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić stigao je oko 16 časova.

Ispred sedišta stranke na Novom Beogradu pre početka sastanka okupili su se novinari, ali Vučić nije hteo ništa da odgovori na njihova pitanja, već se odmah uputio na sednicu.

Među prvima na sastanak su došle članice predsedništva Zorana Mihajlović i Biljana Popović Ivković, a malo posle njih i Aleksandar Martinović.

Nešto pre 16 časova pristigli su i Bratislav Gašić, Zlatibor Lončar, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, kao i Radomir Nikolić.

Oko 16 časova na sednicu Predsedništava stigao je i Marko Đurić, potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Sastanak najviših stranačkih funkcionera zakazao je premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić.

(Izvor: Blic, Lana Gedošević, Tanjug)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano