IZBORI 2017.
Broj pregleda

SPS: Opozicija nema šanse, kandidat SNS i SPS pobeđuje u prvom krugu!

Podeli sa prijateljima:

Socijalistička partija Srbije (SPS) ocenila je danas da ko kod da bude predsednički kandidat “stranaka nekadašnjeg DOS-a” nema šanse protiv zajedničkog predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) i SPS-a koji će pobediti u prvom krugu izbora.

sps 1
Foto: Printscreen sps.org.rs

SPS je u saopštenju naveo i da se “kako se bliže predsednički izbori, tako i umnožavaju predsednički kandidati, koji imaju za cilj da ulepšaju i našminkaju raspoloženu i propalu opozicionu garnituru nekadašnjeg DOS-a”.

– Baš kao što je Koštunica (tadašnji lider DSS Vojilslav) 2000-e godine izabran da bi dao navodno patriotsku šminku DOS-u da bi lakše pobedio Slobodana Miloševića. Tako se i danas isturaju Saša Janković ili Vuk Jeremić – dodala je ta stranka.

SPS je ocenio i da “to prvo pokazuje nemoć DOS-ovske opozicije koja nema kandidata iz svojih redova, a drugo pokazuje želju da se zavaraju birači” i da “u tome neće uspeti”.

– Naš zajednički kandidat pobediće u prvom krugu, jer se narod dvaput ne može prevariti, DOS dlaku menja ali ćud nikako – zaključio je SPS.

(Izvor: Beta, Srbija danas)