IZBORI 2017.

Dveri: Vladajuća koalicija je pred raspadom

Broj pregleda

Pokret Dveri ocenio je da izjave lidera Nove Srbije Velimira Ilića potvrđuju da se vladajuća koalicija predvođena SNS nalazi pred raspadom.

dveri

Dveri u saopštenju tvrde da je Ilić “praktično napustio” vladajuću koaliciju, a da o tome “razmišljaju i Nenad Popović i Rasim Ljajić, koji su izrazito nezadovoljni odnosom (premijera Aleksandra) Vučića prema njima”.

Dodaju da slično nezadovoljstvo deli i veći broj visokih funkcionera Socijalističke partije Srbije (SPS) kojima je dosta ponižavanja SPS-a od strane SNS.

“Ukoliko Tomislav Nikolić ne bude predsednički kandidat SNS, možemo očekivati i buđenje nezadovoljstva određenog broja narodnih poslanika sa liste SNS-a koji su lojalni Nikoliću”, dodaju Dveri.

Ilić je u intervjuu za šabačku televiziju rekao da neće više da mu brat premijera Aleksandar Vučić, Andrej Vučić, vodi stranku i meša se u njen rad.

(Izvor: Beta, B92)

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.  Saopštenje prenosimo u celosti:  SPS u Svrljigu je sa

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *