SPORT
Broj pregleda

Podrška Opštine svrljiškim sportistima

Podeli sa prijateljima:

Uspešni mladi sportisti – dizači tegova iz Svrljiga, od opštine Svrljig dobili su na poklon trenerke sa natpisom i grbom Svrljiga kako bi u budućem periodu na takmičenjima promovisali opštinu iz koje dolaze.

Poklnon

U ime opštine Svrljig Danilu Anđelkoviću – kapitenu ekipe, poklone u uručili predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i njen pomoćnik Miroslav Marković.

Ovi kompleti su mali znak pažnje, ali sam siguran da će našim mladim sportistima služiti kao jedan vid motivacije da i dalje uspešno predstavljaju opštinu Svrljig širom Srbije, a možda i van granica naše zemlje, rekao je Marković.

Poklnon2

Čestitajući na dosadašnjim postignutim uspesima, predsednica opštine Jelena Trifunović istakla je da opština Svrljig ima sluha za mlade ljude i sportiste, te da godinama unazad pomaže razvoju omladine i sporta na teritoriji svrljiške opštine.

2 Komentara

    1. zasto ne nagradiste izvaredan uspeh na maratonu u novi sad osvajaca prvog mesta SINISE RADIVOJEVICA MARATONCA IZ SELA GUSEVAC. SRAMOTA NOVCANO KAO NAJUSPESNIJG SPORTISTU U 2016.