OMLADINA

Stefan Jovanović novi koordinator KZM Svrljig

Ukupan broj pregleda:

Na današnjem zasedanju Opštinskog veća opštine Svrljig većnici su usvojili predlog da za novog koordinatora Kancelarije za mlade bude postavljen Stefan Jovanović.

Stefan Jovanovic
Novi koordinator KZM Stefan Jovanović

Stefan Jovanović je dugo godina bio deo Kancelarije za mlade, pomagao je rad iste i svojim idejama i zalaganjem doprinosio poboljšanju kvaliteta mnogih manifestacija, među kojima su ‚‚Božićni festival“, ‚‚Dečji festival“ i druge.

Takođe, bio je deo tima koji je radio na projektima, a kao mladi aktivista u nevladinoj organizaciji ‚‚Denizen“, isticao se u kreativnim idejama i postizao zapažene uspehe na polju omladinskog
aktivizma.

Jovanović do sada iza sebe imam više od 15 omladinskih projekata. Poslednjih 5 godina član je organizacionog odbora Božićnog festivala koji je humanitarnog karaktera.

Osnivač je velikog broja vannastavnih aktivnosti, vođa dramske sekcije, koordinator nekoliko projekata vezanih za školu. Autor programa priredbi za potrebe škole.

Stefan Jovanović je rođen 11.03.1995. godine, živi u Svrljigu.

40 Responses

    1. Ne vredjaj ovčaru… Dečko je dobar, nije nikog ni lagao ni pokrao…samo malo da se kultiviše i poradi na sebi i da se sredjuje redovno.

  1. Evo danas sam bas otvorio frizider i ovaj iskoci, jos malo pa ce bude kao vucic. Svoju karijeru je izgradio pisanjem zdravica.

  2. Pravi covek na pravom mestu. Mlad, perspektivan, pun ideja i ima dobar smisao za humor. Zzelim ti puno uspeha i da se za KZM mnogo vise cuje.

  3. Немој да те обезхрабре овакви коментари. У Сврљигу има много лоших људи који не воле ни сами себе а камо ли мене, тебе или неког трећег. Води рачуна дечаче како радиш и буди увек са народом и уз народ. Ради домаћински и то ће ти се вратити. Пуно те поздрављам.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *