Search
Close this search box.
OMLADINA
Broj pregleda

Stefan Jovanović novi koordinator KZM Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Na današnjem zasedanju Opštinskog veća opštine Svrljig većnici su usvojili predlog da za novog koordinatora Kancelarije za mlade bude postavljen Stefan Jovanović.

Stefan Jovanovic
Novi koordinator KZM Stefan Jovanović

Stefan Jovanović je dugo godina bio deo Kancelarije za mlade, pomagao je rad iste i svojim idejama i zalaganjem doprinosio poboljšanju kvaliteta mnogih manifestacija, među kojima su ‚‚Božićni festival”, ‚‚Dečji festival” i druge.

Takođe, bio je deo tima koji je radio na projektima, a kao mladi aktivista u nevladinoj organizaciji ‚‚Denizen”, isticao se u kreativnim idejama i postizao zapažene uspehe na polju omladinskog
aktivizma.

Jovanović do sada iza sebe imam više od 15 omladinskih projekata. Poslednjih 5 godina član je organizacionog odbora Božićnog festivala koji je humanitarnog karaktera.

Osnivač je velikog broja vannastavnih aktivnosti, vođa dramske sekcije, koordinator nekoliko projekata vezanih za školu. Autor programa priredbi za potrebe škole.

Stefan Jovanović je rođen 11.03.1995. godine, živi u Svrljigu.

40 Komentara

    1. Ne vredjaj ovčaru… Dečko je dobar, nije nikog ni lagao ni pokrao…samo malo da se kultiviše i poradi na sebi i da se sredjuje redovno.

  1. Pravi covek na pravom mestu. Mlad, perspektivan, pun ideja i ima dobar smisao za humor. Zzelim ti puno uspeha i da se za KZM mnogo vise cuje.

  2. Немој да те обезхрабре овакви коментари. У Сврљигу има много лоших људи који не воле ни сами себе а камо ли мене, тебе или неког трећег. Води рачуна дечаче како радиш и буди увек са народом и уз народ. Ради домаћински и то ће ти се вратити. Пуно те поздрављам.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Upis dece

Upis u predškolsku ustanovu “Poletarac” 2024/2025

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano