Iznutrice i kožu odranih životinja bacili u reku

Broj pregleda

Nesavesni građani Svrljiga i naselja Magovca ponovo su se poneli nedomaćniski prema Pravačkoj reci bacivši iznutrice, odranu kožu i životinjsku vunu tik ispod mosta koji spaja dva naselja.

iznutrica

Ovim delom Svrljiga širi se neprijatan miris, a od najlepše opštine, kako je mnogi nazivaju, očigledno neće biti ništa, sve dok se ljudi koji žive u njoj ne prosveste i sačuvaju je za svoju decu, unuke, pokolenja.

Da nevolja bude veća, pored odrane kože koja je bačena baš ispod pešačkog mosta, sa leve strane nalazi se pun džak izmeta životinja, a odmah pored i perje i vuna očerupane živine.

Neka dođe inspektor, neko nadležan, neka popriča sa građanima, svako po nešto zna i doći će se do počinitelja. Ovo se dešava stalno, kaže za Svrljiške novine Đ.S.

Došlo je kranje vreme da se nadležni organi, političari, predstavnici vlasti i opozicije u svrljiškoj opštini preupitaju da li smo mi zaista najlepša opština, ili je to samo još jedna priča za ‚‚malu decu“ kojoj ni ovoga puta nema kraja.

iznutirca-2

Nesavesni građani nastavljaju da zagađuju okolinu u kojoj živimo i još uvek niko, baš niko, za takve postupke nije odgovarao na bilo koji način.

Još jednom apelujemo da se svi nadležni organi, pa i sami građani, uključe kako bi smo sprečili da se ovakve stvari u buduće dešavaju.

Pročitajte i

Foto: Svrljiške novine

Reke miruju, nema novih izlivanja

Svrljiški Timok i ostale reke u svrljiškom kraju miruju i nema novih izlivanja danas.  Na teritoriji Svrljiga kritično je bilo 30. januara, kada je Svrljiški

Arhivska fotografija, Timok i Pravačka reka, foto: Svrljiške novine

Nivo Svrljiškog Timoka miruje u gradu

Nivo Svrljiškog Timoka drastično je u porastu, ali i dalje miruje u gradskom naselju, što nije slučaj u selima širom opštine. Naime, dobili smo nezvaničnu

2 Komentar

  • Jel izlazi komunalni inspektor Mile da vidi ovo ?

  • Sto Igor Davidovic ne posalje ljude da priberu ovaj creva ????

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *