Search
Close this search box.
Broj pregleda

Iznutrice i kožu odranih životinja bacili u reku

Podeli sa prijateljima:

Nesavesni građani Svrljiga i naselja Magovca ponovo su se poneli nedomaćniski prema Pravačkoj reci bacivši iznutrice, odranu kožu i životinjsku vunu tik ispod mosta koji spaja dva naselja.

iznutrica

Ovim delom Svrljiga širi se neprijatan miris, a od najlepše opštine, kako je mnogi nazivaju, očigledno neće biti ništa, sve dok se ljudi koji žive u njoj ne prosveste i sačuvaju je za svoju decu, unuke, pokolenja.

Da nevolja bude veća, pored odrane kože koja je bačena baš ispod pešačkog mosta, sa leve strane nalazi se pun džak izmeta životinja, a odmah pored i perje i vuna očerupane živine.

Neka dođe inspektor, neko nadležan, neka popriča sa građanima, svako po nešto zna i doći će se do počinitelja. Ovo se dešava stalno, kaže za Svrljiške novine Đ.S.

Došlo je kranje vreme da se nadležni organi, političari, predstavnici vlasti i opozicije u svrljiškoj opštini preupitaju da li smo mi zaista najlepša opština, ili je to samo još jedna priča za ‚‚malu decu” kojoj ni ovoga puta nema kraja.

iznutirca-2

Nesavesni građani nastavljaju da zagađuju okolinu u kojoj živimo i još uvek niko, baš niko, za takve postupke nije odgovarao na bilo koji način.

Još jednom apelujemo da se svi nadležni organi, pa i sami građani, uključe kako bi smo sprečili da se ovakve stvari u buduće dešavaju.

2 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano