KULTURA: 33. književni susreti „Dani Gordane Todorović“

Broj pregleda

U petak, 2. decembra, sa početkom u 18 časova, u salonu Centra za turizam, kulturu i sport biće priređeno završno veče 33. književnih susreta „Dani Gordane Todorović“.

gordana-todorovic-svrljig

Druženjem uz poeziju Gordane Todorović i nagrađenih pesnika, ovom prilikom biće uručena nagrada pobedniku književnog konkursa povodom manifestacije „Dani Gordane Todorović“ Anđelku Anušiću iz Novoga Sada.

Najnoviji 50-ti broj časopisa za književnost, umetnost i kulturnu baštinu „Bdenje“ predstaviće urednik časopisa Radoslav Vučković.

Ovom prilikom pozivaju se svi ljubitelji poezije da prisustvuju ovom kulturnom dešavanju u Centru za turizam, kulturu i sport, u petak, 2. decembra, od 18,00 časova.

Pročitajte i

Dodeljena nagrada ,,Gordana Todorović”

Ivan Novčić, pesnik iz Kraljeva, ovogodišnji je laureat nagrade Gordana Todorović, koju za neobjavljeni rukopis poezije, tradicionalno dodeljuje Centar za turizam, kulturu i sport u

Dani Gordane Todorović, arhivska fotografija, Svrljiške novine

U subotu ‚‚Dani Gordane Todorović“

Tradicionalna smotra pesničkih susreta „Dani Gordane Todorović“ biće održana u subotu, 22. septembra, sa početkom u 19 časova, u salonu Centra za turizam, kulturu i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *