“Država Srbija u selima Srbije“
Broj pregleda

Marković obišao izdvojene šaltere pošte

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas je obišao izdvojeni šalter pošte u selu Izvor, kao i ordinaciju Doma zdravlja Svrljig u tom selu, koje su deo projekta ‚‚Država Srbija u selima Srbije“.

poste-svrljig
Marković obišao službenike pošte i izdvojeni šalter u Izvoru

Ovo je bila prilika da se lično uverim kako funkcioniše novi pilot projekat ‚‚Država Srbija u selima Srbije“ koji je 17. novembra zvanično otpočeo iz Svrljiga. Razgovarao sam sa meštanima i službenicima pošte, kako bi došao do povratnih informacija o stanju na terenu. Meštani su zadovoljni uslugama i isitču da im otvaranje izdvojenog šaltera pošte u velikoj meri olakšava plaćanje računa i podizanje penzija, jer su ranije za to trošili i vreme i novac kako bi došli do Svrljiga, rekao je Marković.

Obilazak ambulante na selu
Obilazak ambulante na selu

Opština Svrljig će u narednom periodu nastaviti sa praćenjem akcije ‚‚Država Srbija u selima Srbije“ kako bi kroz izveštaje, predloge i sugestije sa terena mogla da utiče na poboljšanje usluga i proširenje istih.

mesna-kancelarija-izvor
Mesna kancelarija u Izvoru, mesto gde je stacionirana pošta i izdvojena ordinacija svrljiškog Doma zdravlja

Inače, sela koja su obuhvaćena ovim projektom na teritoriji naše opštine su: Izvor, Burdimo, Drajinac, Prekonoga i selo Varoš.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Markovicu cestitam ti na upornosti

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *