Broj pregleda

‚‚Pokretni poštanski šalter” u svrljiškim selima

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković, u četvrtak je u ime Opštine, u Palati Srbija potpisao protokol sa direktorkom JP ‚‚Pošta Srbije” Mirom Petrović, u okviru akcije pod nazivom ‚‚Pokretni poštanski šalter”.

markovic-miroslav

Ovom akcijom biće pokriveno 55 sela gde će biti spajani resursi, na primer opština će delegirati lekara iz Doma zdravlja, biće dislociran i dolaziće ljudima na noge, takođe ljudi u selima dobijaju i poštanskog činovnika da mogu da podignu novac, da uplate novac, da podignu penzije i dobiće državnog službenika koji se bavi porezom, taksama, uplatama, ali i savetodavnim poslom.

Posebno mi je dragao zato što je ideja celokupnog projekta upravo potekla iz naše opštine Svrljig. Ministar Milan Krkobabić je u svom izlaganju takođe izjavio da će na osnovu stečenih iskustava iz Svrljiga ovaj projekat možda zaživeti i u celoj Srbiji, rekao je Marković nakon potpisivanja. 

Inače, sela koja će biti obuhvaćena ovim projektom na teritoriji naše opštine su: Izvor, Burdimo, Drajinac, Prekonoga i selo Varoš gde će cela ova priča zaživeti praktično u narednih desetak dana.

Potpisivanju protokola prisustvovao je ministar u Vladi Republike Srbije za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Gdecemo Potrcka….

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *