Jovanov i Milovanović sa svrljiškim naprednjacima o daljim aktivnostima

Broj pregleda

Juče su Opštinski odbor Srpske napredne stranke posetili potpredsednik glavnog odbora SNS-a Milenko Jovanov i poverenik GO SNS Niš Zvezdan Milovanović.

milenko-jovanov-u-svrljigu
Jeremijić (levo), Jovanov (u sredini) i Milovanović (desno)

Oni su se u prostorijama stranke sastali sa predsednikom OO SNS Svrljig Goranom Jeremijićem, njegovim najbližim saradnicima i članstvom Srpske napredne stranke u Svrljigu kako bi razgovarali o aktuelnom stanju u politici na lokalnom nivou kao i o radu odbornika u lokalnom parlamentu Skupštine opštine Svrljig.

sns-svrljig

OO SNS Svrljig je stabilan odbor koji može da se pohvali povećanjem broja članova u poslednjih godinu dana, rečeno je na sastanku.

Takođe, u toku sastanka bilo je reči i o predstojećim predsedničkim izborima koji će biti održani u toku naredne godine.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE NA ZVANIČNOJ STRANI OO SNS SVRLJIG

Pročitajte i

OO SNS Svrljig čestitao Uskrs gradjanima Svrljiga

OO SNS uputio je svim gradjanima uskršnju čestitku.  Svim građanima pravoslavne veroispovesti OO SNS upućuje najiskrenije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa. Uskrs je praznik

Funkcioneri dele cveće u centru grada, foto: OO SNS Svrljig, zvanična stranica

OO SNS Svrljig svim ženama čestitao 8. mart

Naprednjaci su juče u centu Svrljiga obeležili 8. mart, tradicionalnom podelom ruža damama.  Naime, funkcioneri Srpske napredne stranke u Svrljigu tradicionalno su podelili ruže damama

4 Komentar

  • Ne mogu da verujem da je jeremija skupio sve svoje clanove.Svih 24 su dosli da pokazu kako stranka „postoji“.

    1
    1
  • Gde je Radmil ? Svrljiški Mićunović

  • Sta bi sa mobingom.Nedokazane su price obeju strana.Obicni Svrljizani se pitaju ima li ili ne jos uvek negde mobingovanja.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *