Search
Close this search box.
BRAVO
Broj pregleda

R.K. ‚‚Progres” niže pobede

Podeli sa prijateljima:

Utakmica trećeg kola ‚‚Druge lige Morava” odigrana između ekipe ‚‚Morava” iz Vladičinog Hana i ‚‚Progres” iz Svrljiga završena je u korist gostiju iz Svrljiga koji su rezultatom 40:30 savladali domaćine.

progres-svrljig-rukomet
Foto: Svrljiške novine

Rezultat na kraju prvog poluvremena bio je 15-20 u korist, za sada, neprikosnovenog ‚‚Progresa” iz Svrljiga, dok je krajnji ishod meča bio takođe na strani gostiju, te je utakmica završena rezultatom 40:30.

Vredno je istaći da je ovo sedma uzastopna pobeda svrljiške ekipe.

Kada je reč o igračima R.K. ‚‚Progresa” svakako treba spomenuti krilnog igrača Nenada Stanojića, koji konstantno dobrom igrom i stoprocentnom realizacijom, na ovom nastupu, ali i u drugim mečevima pomaže R.K. ‚‚Progres” da načini što bolje rezultate, takođe, kada je reč o igračima nikako ne smemo zaboraviti da spomenemo izuzetno dobrog golamna Markom Nikodijevićem, koji je inače i kapiten svrljiške ekipe i uspešno čuva mrežu svrljiških rukometaša.

R.K. ‚‚Progres” narednu utakmicu nastupa u Vladičinom Hanu gde će pokušati da nove bodove osvoji u meču sa ekipom ‚‚Morava 84”. 

4 Komentara

  1. Bravo za rukometase!Do ove sezone su skoro sve utakmice gubili a sada ne znaju za poraz.Sledecu utakmicu obavezno dolazim da ih podrzim sa tribina.

  2. Bravo momci!Cestitam od srca pobedu i samo tako nastavite.Vi ste jedina svetla tacka u Svrljiskom sportu pored kosarkasa.Mogu samo da vam zavide zlobnici ali za njih ne marite jer oni samo znaju da komentarisu a da im date loptu bili bi smesni ko crtani film

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano