Search
Close this search box.
Broj pregleda

Izgradnja puta do Kalne, rekonstrukcija sportske hale, radna mesta… (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić postavio je niz poslaničkih pitanja koja se tiču razvoja opštine Svrljig i jugoistoka zemlje premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, ali i ovog puta nije zaboravio da čestita Sv. Petku svim građanima, kao i predsedniku SNS-a i članovima.

milija-miletic-skupstina-srbije

Pogledajte kako se Milija Miletić zalaže za svoju opštinu i jugoistok Srbije.

6 Komentara

  1. Lepo je to sto se Milija zalaze i pita premijera za Svrljig ali i sam je svestan da sto se tice privrede i zaposljavanja nista nije ucinjeno a po svemu sudeci i nece.Voleo bih da gresim ali ja ne verujem vise nista nikome a u ovom slucaju ni ovome za kog sam glasao

  2. I , koliko ste radnih mesta otvorili do sad?I kada ćete da zaposlite bar 30 od 3000 nezaposlenih koliko je na NSZ tj birou?Ajde poljoprivreda u redu, i tu treba da se traži pomoć,od Predsednika,ali nemamo fabrike ovde, nemamo radna mesta,neće da ima ko da kupi ovde poljoprivredne proizovde,od nasih zemljoradnika.Ko će da zaradjuje pare da se isplate penzije i plate u javnom sektoru?Ne treba da izbijate is Skupštine dok se ovde , u Svrljigu , ne otvori bar jedna fabrika osrednje veličine.Ovako će da se tone, a svake godine će da nas bude manje za po jedno 200 žitelja,koji idu odavne u jednom pravcu.ZNAČI OTVARAJTE FABRIKE ILI MI PROPADOSMO!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano