Search
Close this search box.
VODA
Broj pregleda

Rešavanje problema vodosnabdevanja u Davidovcu

Podeli sa prijateljima:

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković, protekle nedelje prisustvovali su zboru u selu Davidovac koji je na dnevnom redu imao jednu tačku – “Rešavanje problema vodosnabdevanja“.

davidovac-selo

Naime, meštani Davidovca imaju problem u vodosnabdevanju, pa voda iz seoskog vodovoda ne stiže do svake kuće u selu, pogotovu do onih koje su na uzvišenju. Iz tog razloga predsednik sela Slavko Dragićević, a na inicijativu većeg broja žitelja, sazvao je zbor, te pozvao predstavnike opštine Svrljig, kako bi se ovaj problem u što kraćem vremenskom periodu rešio.

Dobili smo poziv od meštana Davidovca i predstavnika Mesne zajednice kako bi smo zajedničkim snagama što pre rešili problem vodosnabdevanja iz seoskog vodovda. U najkraćem roku izašli smo i na teren kako bi na licu mesta ustanovili gde je nastao problem i našli način za njegovo rešavanje, rekao je Marković.

davidovac-01

On ističe da je na osnovu analiza stanja na problemu zaključeno da je problem tehničke prirode, te da će Opština Svrljig i MZ Davidovac, u saradnji sa nadležnim službama u najkraćem mogućem roku rešiti problem kako bi se vodosnabdevanje normalizovalo.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano