Svrljiške novine

VODA
Broj pregleda

Rešavanje problema vodosnabdevanja u Davidovcu

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković, protekle nedelje prisustvovali su zboru u selu Davidovac koji je na dnevnom redu imao jednu tačku – “Rešavanje problema vodosnabdevanja“.

davidovac-selo

Naime, meštani Davidovca imaju problem u vodosnabdevanju, pa voda iz seoskog vodovoda ne stiže do svake kuće u selu, pogotovu do onih koje su na uzvišenju. Iz tog razloga predsednik sela Slavko Dragićević, a na inicijativu većeg broja žitelja, sazvao je zbor, te pozvao predstavnike opštine Svrljig, kako bi se ovaj problem u što kraćem vremenskom periodu rešio.

Dobili smo poziv od meštana Davidovca i predstavnika Mesne zajednice kako bi smo zajedničkim snagama što pre rešili problem vodosnabdevanja iz seoskog vodovda. U najkraćem roku izašli smo i na teren kako bi na licu mesta ustanovili gde je nastao problem i našli način za njegovo rešavanje, rekao je Marković.

davidovac-01

On ističe da je na osnovu analiza stanja na problemu zaključeno da je problem tehničke prirode, te da će Opština Svrljig i MZ Davidovac, u saradnji sa nadležnim službama u najkraćem mogućem roku rešiti problem kako bi se vodosnabdevanje normalizovalo.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Zamislite ka u selu zivi pedesetak ljudi i sami ne mogu da se dogovore oko vodovoda.Strasno.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *