POKRETANJE BIZNISA

Obuka za početnike u poslovanju

Broj pregleda

Danas je u sali SO Svrljig održan prvi dan obuke za početnike u poslovanju sa teritorije opštine Svrljig. Predavač na ovu temu bio je Dragan Ilić – predstavnik RRA Jug.

obuka-01

Mladi Svrljižani su danas imali priliku da čuju korisne informacije koje mogu pozitivno uticati na pokretanje sopstvenog poslovanja, počev od pravne regulative, analize poslovnih ideja, marketing analiza, kao i analize tržišta i finansijske analize, pa sve do pravne i poreske regulative.

Prisutne polaznike obuke pozdravio je pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković. On je tom prilikom iskazao zadovoljstvo zbog velikog odziva mladih i interesovanja za pokretanje sopstvenog biznisa.

obuka-02

Drago mi je da je interesovanja za ovom obukom veliko, iskreno se nadam da ćete steći potrebno znanje iz sfere poslovanja kako bi ste mogli sami da pokrenete svoj biznis. Opština Svrljig će rado podržavati ovakve i slične projekte, jer nam je položaj mladih glavni prioritet, poručio je Marković.

Pročitajte i

DANAS LEŽU NOVE DRŽAVNE PARE

Danas kreću nove letnje isplate državne pomoći. Već danas ležu sredstva svim ugostiteljima i zaposlenima u turizmu koji će dobiti po 30.900 dinara. Takodje, vredno

NSZ, Svrljig, foto: M.M.

NSZ raspisala 13 konkursa za zapošljavanje

Radi realizacije mera aktivne politike zapošljavanja, Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 13 javnih poziva/konkursa, putem kojih će kroz direktnu finansijsku podršku poslodavcima i nezaposlenim

1 Komentar

  • Svim polaznicima ove obuke najiskrenije želje da ostvarite svoje ideje i uspete u privatnom poslu. Iako poslovno okruženje nije idealno od vas samih najviše zavisi . Ako ne pokušate nikada nećete znati za koliko ste sposobni, to je sigurno. Nadamo se da će i država kao i naša opština uvideti u vama budući potencijal i pomoći vam maksimalno ne samo na rečima već i delom.
    Većini, vas polaznika, je možda ovo prvi pokušaj da započne nešto u životu. Ako su predavači, koji vam drže obuku, iskreni prema vam onda su vam nagovestili da život u privatnom preduzetništvu čine usponi ali i padovi. Ono što je bitno da svaki mladi ćovek upamti je da se u životu nikada ne broje padovi. Računa se samo koliko si puta ustao i krenuo dalje. Srećno i samo hrabro.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *