Search
Close this search box.
NOVO LICE
Broj pregleda

Ljutomir Davidović na čelu svrljiškog Doma zdravlja?

Podeli sa prijateljima:

Ljutomir Davidović – doktor svrljiškog doma zdravlja ‚‚Dr Ljubinko Đorđević” dobio je najveće poverenje zaposlenih radnika ove zdravstvene ustanove na poslednjem glasanju koje je održano minule nedelje.

Dom-Zdravlja-Svrljig

U trci za novog direktora Doma zdravlja – od ukupno tri kandidata, dr Ljutomir Davidović dobio je najveću podršku ovog kolektiva, odnosno za njega je glasalo 40 zaposlenih lica na poslednjem izjašnjavanju zaposlenih o novom direktoru.

Na drugom mestu je dr Predrag Antić sa 22, dok je na neslavnom trećem mestu sa 11 glasova aktuelni direktor ove ustanove Dragan Budimović.

Sprovođenju ankete u Domu zdravlja prisustvovali su i predstavnici Lokalne samouprave zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić i sekretar SO Svrljig Mariola Gagić.

Inače, rezultati izbora direktora uskoro će osvanuti na sajtu Doma zdravlja.

16 Komentara

  1. Ljutomir je pre svega dobar covek, plasi me samo da ga nece udaviti kada bude stupio na duznost i ako bude. Dole je cudo nevidjeno, cudi me kako oni dobise akreditaciju. Potrebno je da ih sve otrese i da ih podseti gde im je mesto. Dole ima X slucajeva koji su za debelu tuzbu. Neka je Ljutomiru sa srecom ako bude dobio funkciju direktora, imace dosta posla.

  2. Da li postoji volja lokalne samouprave i Doma zdravlja da javno objave na svom sajtu ili na sajtu Doma zdravlja biografije kandidata za mesto direktora kao i njihov plan rada. Bilo bi isto korektno da znamo na osnovu kojih kriterijuma će članovi upravnog odbora Doma zdravlja odabrati najboljeg i predložiti ga za direktora.

    1. To bi bila prava stvar!Licnu korist ostaviti sa strane i konacno odabrati coveka sa vizijom,a u cilju poboljsanja stanja u ustanovi-i radnika i pacijenata.Trenutna politika u DZ nikom ne ide u korist-samo smenite aktuelnog direktora,pa nije bitno ko je sledeci.Da li su predstavnici lokalne samouprave razgovarali sa kandidatima,da li upoznati sa njihovim planovima,ili nadju jednog iz svojih redova i taj je idealan-primace njihove kadrove,slusace opstinare,sprovodice ono sto mu se nalozi i sve tako u krug

  3. PATRIKA ISELITI IZ SVRLJIGA POD HITNO !!!! NEKA SE LECI U ZANZIBARU A NE U SVRLJISKOM DZ-U AKO MU NE VALJA SADASNJI DOM ZDRAVLJA I SADASNJI DIREKTOR !!!

  4. Al ce da se usreci Dom zdravlja sa Ljutomira ??? USS ga je pre nekoliko godina smenio sa funkcije direktora koju je obavljao svega nekoliko meseci a sada bi da ga ponovo postavi. Pa prosto pitanje…ako je toliko dobar sto ste ga nakon nekoliko meseci odmah menjali ???? Bilo bi pametno da se raspitate o moralu coveka koga postavljate….jer ce tek sada doci do jos veceg javasluka a otvorice se i sex-afere u Domu zdravlja….(a sto bi ih samo opstina imala) ??? A naslov u novinama ga vec postavi za direktora iako zvanicno jos nije zasedao upravni odbor i odlucio o jednom od tri kandidata, dao predlog a zatim ga skupstina zvanicno i izglasala ???? Ovde se ocigledno sve naopako radi…neka je Bog na pomoc Domu zdravlja a posebno nama pacijentima .

  5. Ako nema neki drugi kriterijum na primer strucnost, sposobnost, kvalitet u rukovodjenju i drugo, vec se direktor bira po volji onih radnika koji se prema nama pacijentima ponasaju kao da smo zivotinje, onda smo mi pacijenti nadrljali jer ce nas ti takvi radnici (cast izuzecima ), jos vise maltretirati jer ce imati slobodu kod direktora koga su ,,sami,, izabrali.

  6. Svako rukovodstvo ce bude bolje od sadasnjeg, jer ono kao da ne postoji, i nizašta se ne zalaže, ni za nas pacijenti a ni za oni dole zaposleni sto rade. Kad bi nas kamenjari i nepismeni mogli da konkurisemo za direktori, mi bi konkurisali al trebalo da se ide u skolu, a sad sve znamo. E to nema nigde. Nek turaju kog oće, samo da malo sredi stvari i ce bude bolje, da pojuri neradnici i da se zna neki red i za nas i za zaposleni

  7. E MOJ ,,PACIJENTU,, VIDI SE DA NEMAS ,,NISTA,, OD SKOLU JER DA IMAS NEBI TAKO NI PISAO KOMENTARE .SVRLJIZANIMA NE VALJA NIJEDNO RUKOVODSTVO GDE SE DOBRO POSLUJE.STA CES TO TI JE ZIVOT .NISTA NIKOME NE VALJA !!!VALJDA BI BILO DOBRO DA JE SVE PRODATO I ZADUZENO I RADNICI BEZ PLATU PACIJENTI BEZ DOKTORI EEEEE TAD BI BILO DOBRO.A OVAKO MENJAJ SAMO!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano