POČINJE 2017-TE
Broj pregleda

Uređenje gradskog parka

Po svemu sudeći gradski park bi uskoro trebao da zasija novim sjajem, jer je najavljeno njegovo uređenje.

Pomoćnik Marković i predstavnik JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Stevanović
Pomoćnik Marković i predstavnik JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Stevanović

Povodom inicijative u okviru akcije ‚‚Dan otvorenih vrata“ ovih dana pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković sa predstavnicima JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga“ obišao je gradski park, a sve u cilju analize stanja u kom se park trenutno nalazi i sagledavanju mogućnosti za njegovo osavremenjavanje i preuređenje.

Ideja je da se u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima Lokalne samouprave, izdvoje određena sredstva za osvežavanje parkosvskog sadržaja za najmlađe sugrađane, od preuređenja postojećih mobilijara i nabavke novih, do dodatnih popločavanja staza i zamene, odnosno restauracije klupa za sedenje i odmor.

Smatram da bi u budućnosti više pažnje trebalo da se posveti gradskom parku. S obzirom da je ovo mesto gde najviše vremena provode roditelji sa malom decom, kao i svi ostali naši sugrađani, želimo da uložimo napore da deci omogućimo lepšu i raznovrsniju zabavu, a ostalim sugrađanima obezbedimo mesto za svakodnevne izlaske, odmor i rekreaciju, poručio je Miroslav Marković.

Po rečima Markovića park bi trebao da dobije jednu česmu sa pijaćom vodom,  dodatno da se osvetli, ali sve to tek nakon postavljenja video nadzora.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA