Search
Close this search box.
POSETA
Broj pregleda

Aleksandar Vučić posetio Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je posetio opštinu Svrljig – selo Beloinje i hemijski kabinet u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić”.

Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.
Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.

Opština Svrljig od premijera i vlade Republike Srbije očekuje konkretnu pomoć i to u dovođenju investitora i otvaranju novih radnih mesta za Svrljižane, a potom i u infrastrukturnom uređenju pojedinih delova opštine.

Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.
Susret Vučića i Miletića, foto: M.M.

Premijer Aleksandar Vučić prilikom posete Svrljigu najpre je obišao selo Beloinje i gazdinstvo Gorana Vasića koji godinama unazad radi na razvoju seoskog turizma.

U poseti Beloinju i porodici Vasić prisustvovali su i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i ministar poljoprivrede i zastite zivotne sredine Branislav Nedimović.

Poseta O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić''
Poseta O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić”

Prilikom posete osnovnoj školi ‚‚Dobrila Stambolić” u Svrljigu, premijer Aleksandar Vučić obišao je hemijski kabinet i tom prilikom razgovarao sa direktorom Sašom Golubovićem, nastavničkim osobljem i učenicima.

Tema razgovora bila je početak obnove i rekonstrukcija objekta škole, uređenje učionica i kotlarnice.

Poseta hemijskom kabinetu u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić''
Poseta hemijskom kabinetu u O.Š. ‚‚Dobrila Stambolić”

Poseti Osnovnoj školi prisustvovao je i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić koji je tom prilikom Školi poklonio set fudbalskih lopti i rekvizita.

16 Komentara

  1. Ovo je lepo za Opštinu, i veliki plus za Miliju Bravo Milija i Jelena! Samo je grad trebao da bude čistiji, Igore, vodili su te u Sloveniju, jel si video kako su tamo čiste ulice…

  2. Nema komentara ,lepo piše!G. Vučiću Vama svaka čast,ali ovde niko nije ništa konkretno reko kad će u Svrljigu a dodje neki strani investitor.Od svega što je ovde pričano,jedino nas interesuje kad će da dodje neki investitor i koliko radnih mesta će otvoriti?

  3. Treba da vas je sramota.Prvo onog Ivicu Nikolica iz Okruglice sto prica svasta za Miliju,smrdlja ne prilazi se pored njega,smrdi na kilometar nek se okupa pa onda neka prica za nekog nesto.U ostalom ako imate bolje mesto za rad i zivot idite bre.Sto se ne angazujete pa da ocistite grad malo nego stw mi jaki frajeri preko tastature,umisleli ste da na fejsu nekog stra od smrdljivih ljudi i od glupih babuna.Isti je i zeljko petrovic pljuje po miliji a na ulici prelazi i bezi kad sretne nekog.Znaci nema covek onu musku stvar.A sto se tice doticnog Smrada Nikolica iz Okruglice….Ako procita ovo a nadam se da hoce porucujem mu

    Ivice Nikolicu,tvoj Saselj ili ti Seselj nikada nece biti na vlastu u Srbiji a kamoli u Svrljigu.Mozes samo da sanjas.A i nauci se decko pravopisu nepismen si ili kreni u vecernju skolu

  4. Gospodin Milija nije znao da iskoristi premijerovu posetu i zatrazi otvatajnje neke fabrike, Њему је приоритет развој овчсртва , али он размишља кад изађе из политике да има шта да лечи. ЗАТО га не треба повезивати. Зашто га нисте одвели код неког привредника који би проширио производњу и уз подстицајна средства државе упослио нове раднике.

    1. Radivojlo – nemoj dase zanosiš nekim nemogućim stvarima , pa gdesu ta radna mesta koja su obećana na prošlim izborima ne na ovim već pre njih i, da će se aktiviraju već poznata preduzeća a koja su već odavno zarasla u korov da ih ne nabrajam sada , da će biti upošljeno 1500 radnika , jel ta obećanja održana , radi li od toga nešto , NE i nikada neće proraditi , tako nemoj da mlatimo praznu slamu , a štose tiče ovog mog komentara mislim da neće ni biti objavljen , jer oni objavljuju takve komentare u kojima se piše da teče med i mleko .

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano