Search
Close this search box.
NADLEŽNI REAGUJTE!
Broj pregleda

Svrljiške ulice u mraku

Podeli sa prijateljima:

Ovih dana mnoge ulice su u totalnom mraku, kao i deo ulice Vasilija Anđelkovića Albanca, od centra do gradskog parka.

Javna rasveta Svrljig
Arhivska fotografija, foto: Svrljiške novine

Takođe, problem sa uličnom rasvetom je i na ulazu u Svrljig, od benzinske stanice ‚‚ABS” do drugog skretanja za naselje Padalište.

Problem se javio i u ulici Prvomajskoj gde rasveta ne funkcioniše najbolje, a kako nezvanično saznajemo – po nekada i ne radi.

Nakon sagledanog stanja, možemo utvrditi da je problem nastao svuda gde je od skora postavljena nova led rasveta.

Za sada od nadležnih službi za održavanje javne rasvete nismo dobili ni jedno obaveštenje, da se u ovim delovima grada vrši rekonstrukcija, popravka i slično. Da li će rasveta u skorijem vremenu ponovo početi da radi, ostaje nam da vidimo.

23 Komentara

  1. Mnogima su bitnije JADE nego život gradjana u samoj opštini Svrljig.
    Da se bar deo sredstava (mislim na 5%) koji je utrošen za JADE usmerio prema uređenju Svrljiga,ne bih smo bili u mraku,a ovako upravu je Srboljub.
    Mrak tek sledi.

  2. Morate da shvatite i da se pomirite sa realnoscu da se u Svrljigu samo radi pred belmuzijadu i tada se cisti popravlja preuredjuje i na primer kad neko od zvanicnika treba da dodje a to je u prevodu vestacko kindjurenje.
    Ne cudi me mnogo sto ne radi rasveta a jos manje me ne cudi sto nema koj da je popravi jer su svi zauzeti drugim poslovima.Oni koji trebaju da brinu o tim stvarima mesaju belmuz i takmice se u raznim disciplinama i svi su danas zameniili uloge

  3. Malo manje se razvozite opstinskim kolima do Beograda-Novog Sada-Cacka….. a vise radite.
    Ustedite malo na potrosnji goriva.
    Mazda je skoro 3000 kubika —- povedite racuna.

  4. Zahtevaću od Demokratske stranke koja je jedina opoziciona prava stranka da na sledećoj skupštini potegne pitanje da se oformi anketni odbor koji će preispitati gde se kreću i koliko se kilometara pravi opštinskim vozilima.

  5. Skoro osam sedeo u kruni sa prijateljima preko dana i nagledao sam se cuda. Sluzbena vozila su vise zujala iz opstine nego pcele iz kosnice. Licno obecavam dace odbornici SPS na sledecoj skupstini zatraziti pod odbornickim pitanjima i to pitanje utroska goriva, predjene kilometraze za sva vozila i koje sve ovlascen da vozi ta vozila. Zasto se placaju vozaci, kada svi imaju prava da ih voze. Mislim daje utrosak goriva blizu milion dinara. Poredjenja radi PS Svrljig koja brine o bezbednosti cele opstine ima limit na 400 litra toje oko 50.000 dinara.

  6. marko je legenda i jedini koji nesto doprinosi ovoj opstini,o0n je stavio na noge swvrljisku zadrugu, prodao na hiljade jaganjaca iyraelcima,stavio na noge swvrljisku malu privredu,stavio svrljiski sport na noge,sada ga salju i kulturu da dovede u red,i na kraju posto sve yna uyeo je i reprezentativni auto da pokaze voyacima opstinskim kako se upravlj japanskim autom. nema sta momak se razume u sve, u poljoprivredu,zadrugu u privredu u sport u kulturu i automobilizam ….ima jos . to je kapacitet za severnu koreju. napred marko t5voje ambicije swu da smenis jelenu i miliju ali opni jos to nekapiraju

  7. upravu si yoki ,postao je direktor zadruge i poso cveta ,jaganci u izrael svaku nedelju po sleper,privredu je doveo u red,rade firme zahvaljujuci njemu,svrljiski sport je doveo u red,covek obozava sport.u kulturu odlazi da je uvede na pravi kolosek jer se momak i u to razume i na kraju a preskocio sam mnogo jer on mnogo,mnogo vise zna,i dodjo smo do japansku industriju pa on je tu tek kralj jaci je od rajkonena za japanska auta pa oni iy japana kad je bio vucic u posetu naredili su marku da nase vozace u opstini obuci kako se upravlja japanskim automobilom ,zato momci vas dvojica vozaca so gledajte sa trtoara iz kafica pazite i ucite kad se izadje iz kladionice kako se ulazi u japansko auto ,kako se startuje,kako se skrece prema saraj,ucite dok ga nisu uzeli severnokorejanci kao savetnika za nuklearnu fiziku. covek sve zna.bravo marko mita je uz tebe. smenices ti i miletica i jelenu ali kad oni budu ukapirali bice im kasno,otprati ti njih za pluzinu

      1. Manicu ne pravi vise probleme i idi leci se ako mozes dà usicaris jos neku paru od klubova koji kad ti dodjes ispadaju iz lige.To sto ti Marko obecao od toga nema nista jer vidis da ce i njega da sutnu jer se svima penje na k….

  8. molim vas skl;onite marka da ga negledamo vise izgubicete mnogo vi koji ste na vlasti, niste svesni koliko on iritira narod svojom prepotentoscu uopste ponasanjem. skloni ga milijo pa ima jos i boljih od njega sa zavrsenim fakultetom. on vas obmanjuje, prevarant tezak jos ga niste ukapirali lukav je do bola

  9. Ovde je neki pijanac iz nekog sportskog kluba zaseo i vergla li vergla.
    Za razvoj svrljiskog sporta veoma je vazno da ljudi koji treniraju decu budu posveceni tom poslu. Znam neke pijance koji bace krpenjacu deci pa ceo dan ih nema na treningu, jednog od njih zovu socijalista, a drugog po nekom imenu za hranu. Cuo sam da su ta dva lika u sportu samo iz interesa, da sede po ceo dan u kaficu i piju rakiju ljutu.
    Da sam neki savetnik predsednika posavetovao bi ga da umanji novcana izdavanja za sport jer sam takodje cuo da taj novac, koji je namenjen za razvoj dece i edukaciju ide za placanje interent veze, nabavku ogrevnog drveta za privatna domacinstva – rukovodioca klubova, za placanje saobracajnih kazni i opijanju po kafanama, deca su tu u drugom planu.
    Sve u svemu, dok ne izvrsite reformu sportskih klubova i organizacija necete napredovati ni kao zajendica ni kao opstina.
    Pocnite od sahovskih klubova, dajte pare najmasovnijem sa najboljim rezultatima. A onda radite na veoma bitnim sportovima: Fudbalu i Košarci.

  10. gembesu u pravu si pojedinci sracunato okrecu temu .poenta je u tome sta nje sa automobilom predsednika bso ,ko ga vozi,gde je iso,koliko je presao km ,ko mu potpisuje putne naloge mora i za lokal da ga ima . da se oformi komisija i da se utvrdi ko je potpisivao putne naloge i za lokal treba neko da odgovara. ko je dao obojici vozaca odmor u isti period. sve da se utvrdi gembesu a ne ovi pojedinci da nas skrecu sa ovog problema,resite ga gospodo

    1. Dva vozaca su bili na odmor, ali treci i cetvrti (Mladenovic i Dragica) su radili punom parom. Zato su i primljeni u opstinu. Cuo sam da polazu i za C kategoriju kod Kicka

  11. Ovde je tema rasveta ali kad vec komentarisete manipulacije da dodam i ja koju. Marko Mladenovic je prepotentan i s obzirom da ga cumela stiti mislim da ce obojica da izedu golem cutek a mozda usput izedu jos nesto jer su dokurcili ljudima. Slamarica se ponasa isto ko Marko. Ni manja opstina ni veci bezobrazluk.

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano