Broj pregleda

Bebe rođene u Burdimu i Guševcu

Prijem u sali SO Svrljig
Prijem u sali SO Svrljig

Krajem maja, te početkom juna meseca, rođene su dve bebe u dva sela, u Burdimu i Guševcu.

Guševac je selo koje se nalazi na petnaestak kilometara od Svrljiga, isto koliko je udaljeno i selo Burdimo, koje je posle mnogo, mnogo godina dobilo prinovu.

Untitled-3Za roditelje novorođenih beba opština Svrljig priredila je svečani prijem, u znak zahvalnosti jer ostaju na rodnoj grudi da žive i čuvaju svoju zemlju.

svrljig-grbTakođe, njima su uručene jednokratne novčane pomoći koje za porast nataliteta izdvaja opština Svrljig.

Tom prilikom predsednik Skupštine opštine Svrljig, Nebojša Antonijević, uputio je iskrene čestitke roditeljima i zaželeo mnogo dobrog zdravlja i porodične sreće.

On je poručio da će Opština nastaviti da brine o svojim sugrađanima i da pomaže kada god je to potrebno, a sve zarad boljeg života mladih u selu i u gradu.

‚‚Novopečeni” roditelji ističu da je pomoć od velikog značaja, prvenstveno što će život nastaviti na selu, ali u neposrednoj blizini Svrljiga.


Nastavak teksta.

(Ovaj prilog/tekst je deo projekta ‚‚Natalitet kao prioritet” koji je sufinansiran iz javnih sredstava Opštine Svrljig, a ima za cilj da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju doprinese promociji porodice, povećanju nataliteta i predstavljanju opštine Svrljig i širem informisanju javnosti o ovom kraju)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *