Svrljiške novine

Broj pregleda

Narodni poslanik zasukao rukave na poljoprivrednom imanju

Narodni poslanik Milija Miletić koristi lepo vreme, kao i odmor od skupštinskih zasedanja kako bi na svom imanju zasadio papriku, luka i ostale poljoprivredne kulture.

Foto: Svrljiške novine / Miletić vredno radi
Foto: Svrljiške novine / Miletić vredno radi

U svrljiškoj opštini skoro svako domaćinstvo ima svoju baštu, plastenik, oranicu i svako nešto radi i proizvodi, pa tako i porodica Milije Miletića – narodnog poslanika i predsednika Ujedinjene seljačke stranke.

”Ništa mi nije teško, pogotovu ne poljoprivreda za koju se neizmerno zalažem, kao i za bolji položaj sela i seljaka, odnosno svih poljoprivrednika”, kaže Miletić.

Foto: Svrljiške novine / Miletić sadi
Foto: Svrljiške novine / Miletić sadi

Miletić dodaje da će se i u narednom periodu zalagati za bolji položaj seljaka i radnika i poljoprivrednika, kako bi se olakšao život na selu i kako bi se u selima vratili mladi ljudi.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Ја сам студент, иако идем редовно на факултет ја ипак користим слободно време да засадим паприку, покосим ливаду, окопам кукуруз па новине не пишу о томе. Зато ево о овом приликом позивам новинаре да пођу један дан са мном да ме сликају.

  • Lazare kad budeš bio poslanik će te snime

  • Što fotograf neode i kod onog čoveka dole na njivi , da ga uslika koji je u pozadini i koji okopava motikom da se bar i on lepo vidi, a ne ovako.

  • U pozadini se vidi koliko je unapredjena poljoprivreda u Svrljigu. Treutno smo u doba neolita.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *