BRAVO

Naš Siniša peti na polumaratonskoj trci u Beogradu

Broj pregleda

Svrljižanin Siniša Radivojević osvojio je značajno peto mesto na polumaratonskoj trci u Beogradu u konkurenciji od 3123 takmičara.

Foto: Duja foto https://www.facebook.com/DujaFoto/photos
Foto: Duja foto https://www.facebook.com/DujaFoto/photos

Siniša Radivojević – tridesetdvogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod Svrljiga osvojio je peto mesto na polumaratonskoj trci “Beogradskog maratona“ koji je održan u subotu, 16. aprila, u Beogradu.

Radivojević je 2014. godine bio 32. po redu, 2015. godine osvojio je deseto mesto na polumaratonskoj trci, a danas značajno peto mesto.

Svrljiški Maratonac učestvuje svake godine na Beograskom maratonu, kao i na drugim maratonima koji se organizuju širom Srbije, pa je tako na prvom kruševačkom polumaratonu ove godine zauzeo prvo mesto.

Inače, on se za ovaj dan sprema u svom selu, trčeći od Guševca do obližnjeg Lukova, Vlahova isključivo u prirodi. Radi poljoprivredne poslove i pomaže porodici, kaže da je ranijih godina trenirao fudbal ali se u njemu nije pronašao, već je izabrao trčanje bez lopte.

Pročitajte i

Siniša Radivojević 10. na Beogradskom polumaratonu

Siniša Radivojević, tridesetjednogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod Svrljiga, deseti je na polumaratonskoj trci “Beogradskog maratona“ koji je održan u subotu, 18. aprila, u Beogradu. Za razliku

Siniša Radivojević trideset drugi na polumaratonu

Siniša Radivojević, tridesetogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod Svrljiga, trideset drugi je na polumaratonskoj trci ”Beogradskog maratona” koji je održan u subotu, 27. aprila, u Beogradu.

Predsednik čestitao Maratoncu

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas je u svom kabinetu ugostio maratonca Sinišu Radivojevića koji je učestvovao na ovogodišnjem Maratonu u Beogradu. Čestitajući mu, predsednik

Svrljiški maratonac na 30. mestu

Radivojević Siniša, poljoprivrednik iz sela Guševac kod Svrljiga, osvojio je značajno 30. mesto na polumaratonu 21. aprila u Beogradu.  Među 1854 takmičara koji su iz

2 Komentar

  • Sada je nas Sinisa! Kad molimo opstinsku upravu da mu bar plate put do Beograda koji kosta 2000din. tada svi okrecu glavu!

  • kada treba da se dodje do rezultata niko nista A SADA (nas) SINISA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *