Svrljiške novine

BRAVO
Broj pregleda

Naš Siniša peti na polumaratonskoj trci u Beogradu

Svrljižanin Siniša Radivojević osvojio je značajno peto mesto na polumaratonskoj trci u Beogradu u konkurenciji od 3123 takmičara.

Foto: Duja foto https://www.facebook.com/DujaFoto/photos
Foto: Duja foto https://www.facebook.com/DujaFoto/photos

Siniša Radivojević – tridesetdvogodišnji poljoprivrednik iz Guševca kod Svrljiga osvojio je peto mesto na polumaratonskoj trci “Beogradskog maratona“ koji je održan u subotu, 16. aprila, u Beogradu.

Radivojević je 2014. godine bio 32. po redu, 2015. godine osvojio je deseto mesto na polumaratonskoj trci, a danas značajno peto mesto.

Svrljiški Maratonac učestvuje svake godine na Beograskom maratonu, kao i na drugim maratonima koji se organizuju širom Srbije, pa je tako na prvom kruševačkom polumaratonu ove godine zauzeo prvo mesto.

Inače, on se za ovaj dan sprema u svom selu, trčeći od Guševca do obližnjeg Lukova, Vlahova isključivo u prirodi. Radi poljoprivredne poslove i pomaže porodici, kaže da je ranijih godina trenirao fudbal ali se u njemu nije pronašao, već je izabrao trčanje bez lopte.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Sada je nas Sinisa! Kad molimo opstinsku upravu da mu bar plate put do Beograda koji kosta 2000din. tada svi okrecu glavu!

  • kada treba da se dodje do rezultata niko nista A SADA (nas) SINISA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *