POLITIKA
Broj pregleda

Iz Rusije stigla podrška Miliji Miletiću

Predstavnici Partije Veterana Ruske Federacije, Srpsko-Ruskog pokreta i Pokreta Veterana Srbije danas su dali punu podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci i njenom lideru Miliji Miletiću, rekavši da očekuju ubedljivu pobedu ove stranke na lokalnim izborima 24. aprila u Svrljigu.

Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci
Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci

Milija Miletić je čovek koji vredno i marljivo radi za svoju opštinu. Glas Svrljiga začuo se širom Srbije i Evrope i to po najboljim stvarima. Poljoprivreda vam je danas razvijenija, a vaš recept za njen napredak prepisuju mnogi drugi, rečeno je danas na sastanku u prostorijama Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu.

Domaćinski doček gostiju
Domaćinski doček gostiju

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekao je da su odnosi između ovih političkih stranaka više nego korektni.

U narednom periodu možemo od naših prijatelja iz Rusije da očekujemo još bolju saradnju i logističku podršku za sve naše projekte koje pripremamo, a koji su usmereni na razvoj privrede u Svrljigu, rekao je Miletić.

U jednodnevnoj poseti u Svrljigu danas su boravili Iljdar V. Razjapov – predsednik Partije Veterana Ruske Federacije, Gorat Baktisaraj – poslanik u gradskoj Skupštini Krima, Ihsanaf Rafik Raševič i Marozaf Andrej  – ruski generali/narodni heroji Rusije, Andrej Tanalazi – član predsedništva Partije Veterana Ruske Federacije, Saša Dujović – predsenik Pokreta veterana Srbije i Slobodan Dimitrijević – predsednik Srpsko-Ruskog pokreta u Srbiji.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

 • Milija bravo covece ti si nas Putin.

 • Nama ne treba pomoc Rusije mi zelimo da idemo u Evropu.
  Glasajte za Demokratsku stranku.

 • Nuko normalan nece vise glasati za Demokratsku stranku! Pa vi zuti ste pukli nacisto, niko nije hteo ni da bude kandidat za odbornika na vasoj listi, sramota je ljude!

 • Demokratska stranka je najveće zlo po Srbiju i srpski narod.A to kako su vladali u Svrljigu nepun mandat u Tikino vreme to svrljižanke i svrljižani ne zaboravljaju.Pa zar Vi još postojite?
  Kako Vas nije sramota da izađete na lokalne izbore jer ste rasprodali naše fabrike svrljiškim tajkunima a radnike otpustili.U Vaše vreme opustošili ste opštinski budžet i pretilo je uvodjenje privremenih mera,ostavili ste veliki dug prema elektro disteibuciji za gradsku rasvetu,dali garancije KD Vomapromu pa su Saša Golubović i Milija imali silne muke da razblokiraju račun opštine.Sramota stvarno sramota da još postojite.
  Svrljig kako izgleda danas i u Vaše vreme to nemože da se uporedi.Jedino što ste uraduli preplatili spomenik Sajtaru a Zuba Vam napravio česmu kod opštine,stvarno sramota.
  Svrljižani glasajte za budućnost našu i naše dece zaokruži broj 1 listu USS i SNS.

 • Kakva evropa.Da idemo tamo kod onih sto nas bombardovali

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *