Search
Close this search box.
POLITIKA
Broj pregleda

Iz Rusije stigla podrška Miliji Miletiću

Podeli sa prijateljima:

Predstavnici Partije Veterana Ruske Federacije, Srpsko-Ruskog pokreta i Pokreta Veterana Srbije danas su dali punu podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci i njenom lideru Miliji Miletiću, rekavši da očekuju ubedljivu pobedu ove stranke na lokalnim izborima 24. aprila u Svrljigu.

Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci
Velika podrška Ujedinjenoj seljačkoj stranci

Milija Miletić je čovek koji vredno i marljivo radi za svoju opštinu. Glas Svrljiga začuo se širom Srbije i Evrope i to po najboljim stvarima. Poljoprivreda vam je danas razvijenija, a vaš recept za njen napredak prepisuju mnogi drugi, rečeno je danas na sastanku u prostorijama Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu.

Domaćinski doček gostiju
Domaćinski doček gostiju

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekao je da su odnosi između ovih političkih stranaka više nego korektni.

U narednom periodu možemo od naših prijatelja iz Rusije da očekujemo još bolju saradnju i logističku podršku za sve naše projekte koje pripremamo, a koji su usmereni na razvoj privrede u Svrljigu, rekao je Miletić.

U jednodnevnoj poseti u Svrljigu danas su boravili Iljdar V. Razjapov – predsednik Partije Veterana Ruske Federacije, Gorat Baktisaraj – poslanik u gradskoj Skupštini Krima, Ihsanaf Rafik Raševič i Marozaf Andrej  – ruski generali/narodni heroji Rusije, Andrej Tanalazi – član predsedništva Partije Veterana Ruske Federacije, Saša Dujović – predsenik Pokreta veterana Srbije i Slobodan Dimitrijević – predsednik Srpsko-Ruskog pokreta u Srbiji.

5 Komentara

  1. Nuko normalan nece vise glasati za Demokratsku stranku! Pa vi zuti ste pukli nacisto, niko nije hteo ni da bude kandidat za odbornika na vasoj listi, sramota je ljude!

  2. Demokratska stranka je najveće zlo po Srbiju i srpski narod.A to kako su vladali u Svrljigu nepun mandat u Tikino vreme to svrljižanke i svrljižani ne zaboravljaju.Pa zar Vi još postojite?
    Kako Vas nije sramota da izađete na lokalne izbore jer ste rasprodali naše fabrike svrljiškim tajkunima a radnike otpustili.U Vaše vreme opustošili ste opštinski budžet i pretilo je uvodjenje privremenih mera,ostavili ste veliki dug prema elektro disteibuciji za gradsku rasvetu,dali garancije KD Vomapromu pa su Saša Golubović i Milija imali silne muke da razblokiraju račun opštine.Sramota stvarno sramota da još postojite.
    Svrljig kako izgleda danas i u Vaše vreme to nemože da se uporedi.Jedino što ste uraduli preplatili spomenik Sajtaru a Zuba Vam napravio česmu kod opštine,stvarno sramota.
    Svrljižani glasajte za budućnost našu i naše dece zaokruži broj 1 listu USS i SNS.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano