IZBORI 2016

Miletić: Poljoprivreda je naša budućnost

Broj pregleda

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić danas je ličnim angažovanjem i primerom pokazao kako izgleda život na selu u jeku poljoprivrednih poslova koji  dolaze sa prolećnim danima.

milija Miletci
Frezovanje – narodni poslanik Milija Miletić

Poljoprivredne aktivnosti su uveliko počele, ljudi su na svojim imanjima, rade i obrađuju plodna zemljišta.

Imajući u vidu da je Svrljig poljoprivredni, tj. voćarski i stočarski kraj, mnogi vide ekonomski napredak i oporavak ove male opštine baš u tim oblastima.

Milija miletic na imanju
Frezovanje – narodni poslanik Milija Miletić

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić ne stidi se ni jednog posla, pa se danas latio i freze kako bi na svom imanju sa svojom porodicom obradio zemljište.

Ne smemo da zapostavimo selo i poljoprivredu, jer to je naša budućnost u kojoj mnogi vide ekonomski napredak, rekao je Miletić.

Miletić dodaje da će se i u narednom periodu zalagati za jednaka prava radnika i seljaka, omladine koji žive na selu i u gradu, kao i za bolji život i ekonomski položaj svih građana opštine Svrljig.

Pročitajte i

3 Komentar

  • Čovek je neumoran. Svaka čast

  • Kolko se nabildovao Milija

  • Kod nas je parlamentarizam 26.godina ,naši političari još lutaju, vlade dolaze i odlaze i niko ne pominje preporod i obnovu kao da nemamo demokratski parlamentarizam u Srbiji.
    Srpsko selo izumire, slab natalitet , ženskog pola sve manji i manji , nema ko da obrađuje poljoprivredu i krajne je vreme da Ujedinjena seljačka stranka zastupi seljačku klasu u Srbiji.
    Živela Srbija!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *