Svrljiške novine

USS
Broj pregleda

Karavan zdravlja obilazi sela

Ujedinjena seljačka stranka OO Svrljig nastavlja sa akcijom ”Karavn zdravlja” koja ima za cilj preventivne zdravstvene preglede stanovništva u najudaljenijim selima svrljiške opštine.

uss svrljig

Danas su članovi USS sa zdravstvenom ekipom obišli selo Palilulu i mnoga staračka domaćinstva u ovom selu kako bi izvršili besplatne preventivne zdravstvene preglede.

Drago nam je da bar neko misli na nas. Ovi ljudi nas obilaze svake godine i hvala im na tome, poručuju meštani sela.

Ujedinjena seljačka stranka aktivnosti nastavlja i narednih dana u ostalim selima svrljiške opštine.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Izuzetno lepa stvar za starije sugradjane nase opstine koji zive u zabacenijim selima, proslog puta su obisli moju babu u Gojmanovcu, baba vec nedelju dana samo o tome prica :). Veliki pozdrav za aktiviste USS.

  • Nadam se da ce ove akcije prepoznati i Ministarstvo zdravlja i napokon zatvoriti svrljiski Dom zdravlja kao bespotrebnu i nekorisnu instituciju koja ne radi posao iz svoje nadleznosti tj. lecenje gradjana vec je to prepustila drugim organizacijama kojima to uopste i nije nadleznost. Bravo USS !!! Vase aktivnosti ce napokon uroditi plodom. Uspecete u onome sto niko do sada nije uspeo u Svrljigu. Stavite napokon tacku na ovaj dom zdravlja i dokazite da Svrljigu on uopste nije potreban.
    Svrljizani srecom imaju Vas, doktora Curtu, jos dve-tri vracke, ako je prelom u pitanju tu je Rada a ovom osoblju iz Doma zdravlja slobodno porucite… Dzaba vam skole-neznate vi nista.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *