Search
Close this search box.
ŠIROKA KOALICIJA
Broj pregleda

USS i SNS zajedno na izbore u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Predstavnici Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke predali su danas odborničku listu za predstojeće lokalne izbore u Svrljigu na kojima izlaze u koaliciji.

 

Prvi na listi odborničkih kandidata je predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, koji kaže da očekuje pobedu nakon lokalnih, ali i parlamentarnih izbora.

Juče su raspisani lokalni izbori. USS, SNS, PUPS, SNP i SDPS izaćiće zajedno na lokalne izbore u Svrljigu pod nazivom Ujedinjena seljačka stranka – Miletić Milija – Srpska napredna stranka – ”Odgovorno i iskreno za mladost, seljake, radnike i penzionere”, rekao je predsednik USS Milija Miletić.

Predata lista za predstojeće izbore
Predata lista za predstojeće izbore

Miletić dodaje da je siguran da će lista na čijem je čelu on pobediti na predstojećim lokalnim izborima koji su raspisani za 24. april 2016. godine.

Na zajedničkoj listi Ujedinjena seljačka stranka ima 20 odbornika, Srpska napredna stranka 6, dok penzioneri imaju samo jednog predstavnika.

Kada je u pitanju preraspodela odbroničkih mesta, na zajedničkoj listi SNS-u pripadaju redni brojevi 3, 8, 13, 19, 21 i 23, a PUPS-u mesto pod rednim brojem 20.

11 Komentara

  1. Slazem se, napravljena je siroka koalicija na celu sa Miletic Milijom, ali sve to treba satkati, a poznavajuci gospodina Filipovica ne sumnjam da ce svoju duznost obavljati svesno, covek koji sve pred sobom gazi kada je posao u pitanju.

  2. Živoe Svrljig kakvog izglasamo na predstojećim izborima. Nemojmo posle 24. aprila da se pitamo zašto živimo u Svrljigu dobro ili loše jer to je ono što smo na dan izbora stavili kao svoj znak na glasačke listiće.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano