SAOPŠTENJE

Svrljiški socijalisti neprijatno iznenađeni nastupom Radovana Mitića

Broj pregleda

Svrljiški socijalisti neprijatno su iznenađeni nastupom Radovana Mitića, šefom odborničke grupe SPS-NS-JS i članom glavnog odbora SPS-a, na 31. sednici Skupštine opštine Svrljig, kada je govorio o austrijskom ministru Sebastijanu Kurcu.

SPS SVRLJIG

Neprijatno me iznenadila diskusija našeg odbornika pre svega imajući u vidu do sada njegovu dobru saradnju sa rukovodstvom opštine Svrljig pre svega u delu zajedničkog zalaganja ka što boljem razvoju opštine Svrljig u svim sferama života. U tom smislu imali su nekoliko zajedničkih poseta opštinama gde su socijalisti na vlasti sa ciljem prihvatanja pozitivnih iskustava. Slična poseta bila je i na dan opštine Majdanpek gde je naš odbornik sa pomoćnicom predsednice opštine bio u zvaničnoj delegaciji iako svrljiški SPS ne deli vlast sa USS.

Imajući u vidu posetu ministra spoljnih poslova Austrije našoj zemlji sa akcionim planom odnosa u 2016.godini i njegovim zalaganjem da Austrija ima specifične odnose sa Srbijom i koja nas ujedno podržava u evropskim integracijama sa predlogom otvaranja više poglavlja nego što ostale zemlje predlažu, neumesno je je šaliti se na njegov račun.

Retorika koju je odbornik tog dana koristio nije svojstvena, i strana je kadrovima SPS pa nek je izrečena i u prizmi šale. Iznenađen sam ovakvim nastupom našeg odbornika na sednici Skupštine pre svega što ga znam kao izuzetno korektnog i vaspitanog čoveka. Međutim, za svoje ponašanje, postupke, i izrečene reči odgovornost pred javnošću snosi onaj koji ih je i izgovorio.

Motive ponašanja odbornika Mitića ne treba tražiti u političkim već drugim koje verovatno samo on zna.

U potpisu,
Predsednik OO SPS Svrljig, Raco Mentović

Podsetimo se kako je govorio Mitić za govornicom:

Inače, ovaj video za dva dana pregledan je preko sto hiljada puta.

Pročitajte i

Zoran Nikodijević, foto: Svrljiška TV

Zoran Nikodijević na čelu OO SPS Svrljig

Izvršni odbor GO SPS za v.d. predsednika Opštinskog odbora Socijalističe partije u Svrljigu imenovao je Zorana Nikodijevića, dugogodišnjeg člana ove partije i nekadašnjeg direktora OŠ

3 Komentar

  • Ovaj sa flašom piva u pozadini je najbolji

  • Izgleda da ce Sebastijan zaobici Svrljig u svojoj poseti Srbiji… 🙂

  • Radovan nista lose nije rekao…mozda ima tacnu informaciju da ce pomenuti ministar posetiti Svrljig!!!…I ako se to desi neko ce ga ipak primiti!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *