Search
Close this search box.
SAOPŠTENJE
Broj pregleda

Svrljiški socijalisti neprijatno iznenađeni nastupom Radovana Mitića

Podeli sa prijateljima:

Svrljiški socijalisti neprijatno su iznenađeni nastupom Radovana Mitića, šefom odborničke grupe SPS-NS-JS i članom glavnog odbora SPS-a, na 31. sednici Skupštine opštine Svrljig, kada je govorio o austrijskom ministru Sebastijanu Kurcu.

SPS SVRLJIG

Neprijatno me iznenadila diskusija našeg odbornika pre svega imajući u vidu do sada njegovu dobru saradnju sa rukovodstvom opštine Svrljig pre svega u delu zajedničkog zalaganja ka što boljem razvoju opštine Svrljig u svim sferama života. U tom smislu imali su nekoliko zajedničkih poseta opštinama gde su socijalisti na vlasti sa ciljem prihvatanja pozitivnih iskustava. Slična poseta bila je i na dan opštine Majdanpek gde je naš odbornik sa pomoćnicom predsednice opštine bio u zvaničnoj delegaciji iako svrljiški SPS ne deli vlast sa USS.

Imajući u vidu posetu ministra spoljnih poslova Austrije našoj zemlji sa akcionim planom odnosa u 2016.godini i njegovim zalaganjem da Austrija ima specifične odnose sa Srbijom i koja nas ujedno podržava u evropskim integracijama sa predlogom otvaranja više poglavlja nego što ostale zemlje predlažu, neumesno je je šaliti se na njegov račun.

Retorika koju je odbornik tog dana koristio nije svojstvena, i strana je kadrovima SPS pa nek je izrečena i u prizmi šale. Iznenađen sam ovakvim nastupom našeg odbornika na sednici Skupštine pre svega što ga znam kao izuzetno korektnog i vaspitanog čoveka. Međutim, za svoje ponašanje, postupke, i izrečene reči odgovornost pred javnošću snosi onaj koji ih je i izgovorio.

Motive ponašanja odbornika Mitića ne treba tražiti u političkim već drugim koje verovatno samo on zna.

U potpisu,
Predsednik OO SPS Svrljig, Raco Mentović

Podsetimo se kako je govorio Mitić za govornicom:

Inače, ovaj video za dva dana pregledan je preko sto hiljada puta.

3 Komentara

  1. Radovan nista lose nije rekao…mozda ima tacnu informaciju da ce pomenuti ministar posetiti Svrljig!!!…I ako se to desi neko ce ga ipak primiti!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano