Search
Close this search box.
POSETA POSLANIKA
Broj pregleda

Požar progutao štalu u Paliluli (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Požar koji je izbio na porodičnom imanju Stanojević Dragoljuba u selu Palilula do temelja je ”progutao” ekonomski objekat, odnosno šupu, štalu i plevnju.

Pozar u Paliluli

Tim povodom, porodicu Stanojević posetio je predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić, kako bi se na licu mesta uverio o nanetoj šteti na njihovom porodičnom imanju i razgovarao o eventualnoj pomoći koju može da pruži opština Svrljig.

Pozar pl

Miletić ističe da je Opština osigurana, kada je u pitanju šteta od požara, te da ovo domaćinstvo može očekivati punu podršku lokalne samouprave u vidu logističke pomoći oko ostvarivanja svih prava od osiguranja.

Stanojevići su pretrpeli veliku štetu od požara, izgoreli su ekonomski objekti, ali na svu sreću niko u ovom požaru nije povređen. Učiniću sve što je u mojoj moći da pomognem svom narodu, rekao je Miletić.

Dragoljub Stanojević kaže da se požar dogodio u četvrtak, 28. januara, negde oko 20 časova.

Dragoljub Stanojevic Palilula
Dragoljub Stanojević

Sa terase sam video samo ogroman plamen u pravcu štale, istrčali smo svi, ali bilo je kasno da se bilo šta spasi jer se požar širio veoma brzo. Vatrogasci su uspeli da spasu kuću koja je bila pored štale i to je u ovom momentu najbitnije, kaže Dragoljub.

U trenutku požara u štali su se nalazile tri svinje, ali su meštani uspeli da ih spasu, dok je velika količina hrane za životinje izgorela u buktinji.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano