Konkurs
Broj pregleda
[post-views]

Opština raspisala konkurs u oblasti sporta vredan 8 miliona

Opština Svrljig danas je raspisala konkurs za finansiranje projekata u oblasti sporta na teritoriji opštine Svrljig i za tu namenu opredelila osam miliona dinara.

sport svrljig

Podnosilac zahteva treba da ispunjava sledeće OPŠTE USLOVE:

1. da bude upisan u odgovarajući registar u skladu sa zakonom;

2. da ima sedište na teritoriji opštine Svrljig;

3. da je direktno odgovoran za realizaciju programa i utrošak sredstava;

4. da je predhodno obavljao delatnost u oblasti sporta najmanje 6 meseci;

5. da ispunjava uslove za obavljanje sportskih aktivnosti i delatnosti koje su u vezi sa predlogom programa u skladu sa Zakonom o sportu.

KONKRUS JE NA OVOM LINKU

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Finansijska podrška treba mladim košarkašicama i košarkašima, koji su pokazali šta se može sve postići u raspoloživim uslovima. Kada je FK Svrljig u pitanju tu bih predložio da koliko su rezultate ostvarili toliko para i dobiju kao potporu opštine Svrljig. Pre bih im kao opština Svrljig, odnosno kroz rad Centra (koji je i nadležan za sport)pomogao da naprave Akademoju povodom 90 godina postojanja fudbalske igre u Svrljigu, gde bi došla neka jača prvoligaška ekipa da gostuje (npr. Partizan ili Zvezda)nego što bi im dao novac da oni sa njime raspolažu za tekuću sezonui i za ovu manifestaciju. Neka se snadju iz svojih ljudskih i materijalnih sredstava da održe ovu polusezonu, a ono što je javno dobro za fudbal kao sport u Svrljigu to bi kao opštinska uprava organizovao dostojanstveno i promotivno u smislu boljitka za buduće fudbalere i članove uprave FK Svrljig. Živeo Svrljig!!!.

  • Rukometnom klubu da se daju veca sredstva da ne bude boj!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *